Emlékezetes nap a mai Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor életében! A séf ugyanis pontosan három évvel ezelőtt ezen a napon hívta el randizni először Gabit, ami úgy tűnik igen csak jól sikerült, hiszen azóta házastársak és egy kislányuk is született.

Megható posztot írt

„Ha valaki nekem azt mondja 2018 február 13-án, hogy a Nő akivel éppen ma este fogok először randizni, 2021-ben már a feleségem lesz, megáld egy gyönyörű kislánnyal és egy pandémia kellős közepén leszünk bezárva egy éve, minden boldog pillanattal és nehézséggel küzdve….. na én annak az embernek azt mondtam volna: Hol írjam alá haver? Csapj bele! Egy pillanatra sem bántam meg, hogy elhívtalak, nem csinálnék semmit sem máshogy, köszönök minden napot és imádkozom, hogy a következő, 2120-as Világjárványt is együtt töltsük, ugyanolyan szerelemben mint ezt. Boldog Évfordulót Szerelmem” – írta Gábor a bejegyzésében. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a teljes poszt

Megváltoztatta az anyaság

Gabi tavaly azt nyilatkozta, hogy az anyaság és az, hogy megtalálta élete párját nyilván megváltoztatta, de valójában ő mindig is erre vágyott, ugyanis nagyon családcentrikus. “Törekedtem és vágytam arra, hogy legyen egy ilyen életem. Persze, amíg az ember vágyik rá, el sem tudja képzelni, hogy az milyen lesz. És amikor ott van, akkor rájön, hogy ez rohadt nehéz ám! De közben, amikor egyéves lesz a gyereke és végiggondolja, hogy mi mindent éltek meg együtt, felfogja, hogy kell ez a nehézség, mert ettől szép ez az egész” – mondta Gabi akkoriban.

Nem lesz templomi esküvőjük

Gabi és férje Krausz Gábor úgy gondolja, hogy nagyon szép volt az esküvőjük, nem vágynak templomira és nem is ugyanaz a vallásuk, de egy lagzit majd szeretnének, ugyanis Gabinak már nagy pocakja volt, amikor összekötötték az életüket.

Kislányuk, Hannaróza decemberben volt egyéves

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta decemberben egyéves lett Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza.

Fotót is posztolt az ünnepségről az énekesnő

Gabi nemrég akkor egy fotót is megosztott kis Hannaróza születésnapjáról, amin a kicsi arca is látható, noha az énekesnő a Kaleta-ügy után megfogadta, hogy nem posztol többet a gyermekéről, ám most kivételt tett.

Ezért döntött úgy, hogy nem posztol a gyermekéről

Gabi egyébként júliusban döntött úgy, hogy ezentúl nem oszt meg egyetlen fotót sem Hannarózáról. Annyira komoly volt az elhatározása, hogy a korábban feltöltött képeket is törölte a közösségi oldaláról, illetve ugyanezt megtette a férje és a testvére is. Gabi azt mondja, időközben rájött, mennyi veszélyt rejt magában, ha a gyermekét közszemlére teszi, aminek egyébként korábban egyetlen oka volt: szerette volna világgá kürtölni a boldogságát.

A döntés háttere

“Hoztunk családilag egy nagyon fontos, hetek óta fontolgatott döntést, miszerint Gyermekünkről, Krausz Hannaróza Máriáról több fotót nem osztunk meg a nyilvános social felületeinken. Az eddigi, vele kapcsolatban feltöltött fotókat, tartalmakat is töröltük. Ezt férjem, Krausz Gábor és testvérem, Tóth Vera is megtette. Miért? Azért, mert gyermekünk a legfontosabb. Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi és azt hisszük, sokminden nem számít még ebben a korban… Rájöttünk, minden számít… Eddig nem ástuk bele magunkat ebbe a témába, csupán a boldogságunk, szerelmünk gyümölcsét szerettük volna világgá kürtölni. Semmilyen ego ügy, magamutogatás és érdek nem fűződött Hannával kapcsolatos megnyilvánulásokhoz. Hannaróza egy csoda, úgy jött az életünkbe, hogy azt hittük, mi soha nem élhetjük át a szülői érzéseket, hogy nem foganhat meg, de megérkezett és ez felülírt mindent. Ajándék volt és most is csak gyönyörködni tudunk benne. Viszont annak ellenére, hogy mi azt hisszük, a világ egy szép, békés, jó hely, azt tapasztaljuk, hogy már nem olyan, mint jónéhány évvel ezelőtt, (mint pl a mi gyermekkorunkban), így nem akarjuk többé csodálatunkat kifejezni a social felületeinken úgy, hogy gyermekünk arca is látszik. Ez maradjon a mi, privát megélésünk. Ezzel talán megvédhetjük őt sok veszélytől, amikről talán nem is tudjuk, hogy léteznek. Sok álmatlan éjszaka, beszélgetés eredményezi felelős döntésünket. Ösztönözni szeretnénk erre a többi, híres/hétköznapi anyukát, apukát is. Persze mindenkinek szíve joga, hogy tesz. Mi így látjuk helyesnek.” – írta akkor bejegyzésében Gabi.

Kapcsolódó anyagok

Sokan támadták a döntés miatt

Gabi a döntésüket követően egy 24 órán át elérhető Instagram sztoryban arról adott hírt, hogy a bejelentésük után reggelre 1200 rajongója követte ki az oldalát, melyet a következőképp kommentált: „Ma reggelre 1200 ember követte ki az oldalamat a tegnapi posztom után… ki tudja, hogy miért… nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, de ha csak egy ember is volt ezek között, akinek a szándékai a normálistól eltérőek, akkor már megérte. Ezek a kikövetések is csak minket igazolnak” – írta Gabi akkor a posztban.

Néha tesznek kivételt, de a kicsi arcát akkor sem mutatják

Néhány kivételt persze tesznek, így nemrég az énekesnő arról is több képet közzétett, hogy a kis Hannarózát megkeresztelték és a mai kép is egy ilyen üdítő kivétel, ám a pici arcát az ominózus döntés óta valóban nem mutatják.

Gabinak nem kezdődött könnyen az éve, nemrég Tóth Andival csatázott össze

Mint megírtuk Andi a napokban osztott meg egy fotósorozatot, amin éppen kávézik és ami egyébként egyben egy tequila reklám is volt, a képek pedig Andihoz híven egy kicsit erotikusra sikerültek. Valószínűleg Gabi ezen paprikásodhatott fel, ugyanis nagyon úgy fest, hogy egy titkos csoportban keményen odapörkölt a képek kapcsán ifjú kolléganőjének. Tóth Gabi és Tóth Andi vitájáról itt olvashatsz még!

Baukó Évával is összefeszült

Gabinak nem ez az egyetlen konfliktusa az utóbbi időben. Nemrég Baukó Évával feszült össze, az esetről a LikeNews is beszámolt. Éva annak kapcsán adott hangot a véleményének, hogy Tóth Gabi miatt állítólag elbocsátottak a munkahelyéről egy internetes zaklatót. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kiemelt kép: Tóth Gabi és Krausz Gábor, TV2