Szegedi Fecsó, Vasvári Vivien volt férje is fittyet hányva a koronavírusra úgy döntött, hogy elhagyja Magyarországot. Az üzletember és kedvese, Bea meg sem álltak a tengerentúlig.

Mexikóban vannak

Fecsó és barátnője a mexikói Cancúnt választották célpontul, ahonnan egy közös fotót is közzétettek. Valljuk be, most mi is szívesen süttetnénk ott a hasunkat. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Íme, a fotó

Nemrégen jöttek össze

Decemberben a LikeNews is beszámólt róla, hogy újra rátalált a szerelem Szegedi Fecsóra! Vasvári Vivien exe csak nemrégiben szakított a kedvesével, akit szintén Viviennek hívtak, ám ezt követően hamar rátalált újra a boldogság: Bea személyében.

Anyósával majdnem egyidősek

Bea édesanyja csupán 44 éves, tehát csupán 4 évvel idősebb Fecsónál, erről korábban itt a LikeNews hírportálon is beszámoltunk.

Fecsót ez egyáltalán nem zavarja

Az üzletember a Borsnak elárulta, hogy hozzá van szokva a fiatal anyósjelöltek társaságához, szóval ez neki egyáltalán nem okoz kellemetlenséget. “Bea édesanyja nagyon fiatal, negyvennégy éves, úgyhogy az első találkozáskor mondtam is neki, hogy ha lehet, akkor hagyjuk a magázódást … Azt gondolom, hogy eddig minden párom családjával nagyon jól kijöttem, és Beával is tökéletesen megvagyunk, ezúttal nincs okom panaszra ” – nyilatkozta Fecsó.

Kapcsolódó:

Mozaik család az övék

“Furcsa mozaikcsalád vagyunk. Beának is van egy gyereke, Medox, akivel Edward na­gyon sokat bandázik, ám a fiam az anyósom kislányáért, a hat­éves Laráért rajong. Tisztára szappanopera az életünk” – folyatta Fecsó a lapnak.

Vasvári Vivivel is jóban maradtak

Fecsó és Vivi szerencsére a válás ellenére jó viszonyban maradt, korábban az üzletember azt nyilatkozta, hogy habár valószínűleg ők egy pár már sosem lesznek, de egykori felesége mindenben számíthat majd rá.

Vasvári Vivi újévkor utazott el

A szőkeség az újévet Arubán töltötte a barátnőivel, ahonnan rengeteg fotót posztoltak.

Ő lett a Farm VIP harmadik helyezettje

Néhány hete a LikeNews is megírta, hogy Vasvári Vivien lett a Farm VIP harmadik helyezettje, ezzel ő lett a reality legjobb női versenyzője. A modell Kucsera Gáborral és Novák Zalánnal szemben maradt alul. A versenyt végül Novák Zalán nyerte meg. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szegedi Fecsó, RTL Klub