Egyre több titok derül ki a néhai Pécsi Ildikó életéről! A legendás színésznő tavaly decemberben hunyt el, néhány hónappal azután, hogy imádott férje Szűcs Lajos meghalt. L.Péterfi Csaba a színésznő fogadott fia a Story Magazinnak mesélte el, hogy Ildikó igencsak kalandos és izgalmas életet élt a házassága előtt.

Két részre bontható

A néhai színésznő életét két részre lehetne osztani, a Szűcs Lajos előtti és utáni időszakra, akivel öt évtizedig éltek boldogságban. Kiderült, hogy a férje előtti életében több ismert emberrel is kapcsolatban állt, akiknek a neve sokaknak meglepetést okozhat, főleg, akik azt gondolták, hogy Pécsi Ildikó egy nyitott könyv volt – írja a Blikk.

Együtt kezdték el írni a könyvet

“Vannak olyan személyek, akik még itt élnek közöttünk, az ő hozzájárulásukat meg kell szereznem, hogy a történetük bekerülhessen a könyvbe, amit még együtt kezdtünk el írni Ildikóval” – mondta a művésznő fogadott fia a Story Magazinnak.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokan megbotránkoztatónak gondolhatják

Csaba a hetilapnak elmondta, hogy Szűcs Lajos előtt Pécsi Ildikónak voltak olyan pikáns történetei, amiken ma sokan úgy gondolhatnak, hogy megbotránkoztató, de a színésznő sem volt mindig időskorú. “Több rövidebb kapcsolata is volt ifjúkorában, és hogy úgy mondjam, voltak ezek között elég gyors lefolyásúak. Vannak pikáns történetei, amiket ma sokan megbotránkoztatónak gondolhatnak, de Ildikó sem volt mindig idős nagyasszony” – mondta Ildikó fogadott fia.

Volt egy másik nagy szerelme

L.Péterfi Csaba elmesélte, hogy a színésznőnek Szűcs Lajos előtt volt egy másik nagy szerelme, méghozzá egy cseh zeneszerző, aki azonban súlyos megbetegedett és elhunyt. Ildikó és a férfi egy filmfesztiválon ismerkedtek meg. Ildikó fogadott fia elmondta, hogy a zeneszerző halála után egy időre a színésznő alkoholba fojtotta a bánatát.

Aztán jött Szűcs Lajos

Csaba arról is mesélt, hogyan ismerkedett meg Pécsi Ildikó és férje Szűcs Lajos, akiknek igazán filmbeillő volt a szerelmük. A legendás focista egyébként az Aranyember című filmben szúrta ki magának a színésznőt. “Amikor azután mindketten Pécsre kerültek, egy kis segítséggel sikerült is a közelébe kerülnie. Közölte Ildikóval, hogy a felesége lesz, de ő kinevette. Évekkel később, valamikor májusban már Budapesten Lajos bácsi randevút kért Ildikótól, aki azt mondja jó, majd szilveszterkor az Olympiában (…) Ildikónak akkor volt valakije, de éppen szilveszterkor összevesztek, ő pedig kijelentette: nem fog keseregni, hiszen várja őt valaki az Olympiában. Mire Ildikó odaért, Lajos bácsi már nem volt szomjas, és éppen angolul énekelt. Valljuk be, nem a baritonja volt az erőssége… Ott dalolt búsan, a zongorát támasztva, Ildikó akkor szeretett belé, és onnantól halálukig együtt voltak” – mondta a megismerkedésükről L.Péterfi Csaba.

Belebetegedett a gyászba

LikeNews is megírta, hogy a gyász annyira összetörte a Kossuth-díjas színésznőt, hogy 14 kilogrammot fogyott, valamint lelkileg és fizikálisan is belebetegedett. A vérnyomását és a vércukorszintjét az orvosok beállították, többször kapott vitaminkúrát és infúziót is.

Vágyott a halálra

Pécsi Ildikó férje halála után már nem is szeretett volna sokáig élni és a haláltól sem félt egyáltalán. A színésznő hitt a földöntúli életben, ahol újra láthatja szeretett édesanyját és férjét

Rábízta a telefonját

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Ildikó a halála előtt nem sokkal Csabára bízta a telefonját, ám a lelkére kötötte, hogy csak a halála után nézheti meg annak tartalmát.“Az utolsó hetekben teljes nyugalmat szeretett volna maga körül, egy szűk kör kivételével mindenkivel megszakította a kapcsolatot. Azt kérte, a mobilja legyen nálam, de meghagyta, csak akkor kapcsolhatom be, ha ő már nem lesz. Azt mondta, mindent abban találok, amire szükségem lesz” – mondta a lapnak a jó barát.

Soha nem hallott történetekre bukkant

Csaba a színésznő telefonjában olyan hangfelvételekre és leírt szövegekre bukkant, amik még neki is tudtak újdonságot mondani, ugyanis Ildikó sosem mesélte el őket senkinek sem. A házassága előtti szerelmi életéről is új információk birtokába jutott a férfi.

Álompár voltak

“Amikor mindent elintézett, azt mondta: jövök, papa, majd Lajos bácsi után ment. Álmában érte a halál. Ennél szebb befejezést el sem tudnék képzelni… Ha volt valaha álompár itthon, ők biztosan azok voltak” – nyilatkozta a színésznő barátja és fogadott fia januárban.

Több végrendelete van

LikeNews is megírta, hogy Pécsi Ildikónak nem csak egy, hanem két végrendelete van. A színésznő fogadott fia elmondta, hogy az új testamentumot nem sokkal a halála előtt készítette a színésznő.

Ezt mondta L.Péterfi Csaba

“Való igaz, hogy Ildikó a halála előtt nem sokkal mindent újra átgondolt, és megfogalmazott egy új végrendeletet. Mivel az későbbre datálódik, azt kell figyelembe venni, de természetesen a tartalmáról nem beszélhetek” – mondta a színésznő bizalmasa a Ripostnak nemrégiben.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Pécsi Ildikó, ATV