A LikeNews is beszámolt róla, hogy úgy tűnik újra egymásra talált Vajna Timi és párja Zoltán. Az özvegy nemrégiben jelentette be, hogy szakítottak, ám úgy tűnik nem bírták sokáig egymás nélkül. Most arra is fény derült, hogy mi tartja vissza Timit abban, hogy gyermeket vállaljon.

Körülbelül egy éve kezdődött a románc

Zoltán nagyjából egy éve tűnt fel egyre többször Timi oldalán, aki nem csak az üzletasszony, de Andy Vajna jó barátja is volt. A páros között barátságból lett szerelem, ám már korábban is tartottak szünetet amikor Timi még nem érezte magát készen egy új kapcsolatra.  Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Viharos a kapcsolatuk

Az özvegy egyik barátnője a Story Magazinnak azt mondta, hogy a páros kapcsolata igencsak viharos, mint egy kamasz szerelem. “Igazság szerint többször szakítottak, mert Zoli sok esetben nem tud azonosulni Timi viselkedésével, megnyilvánulásaival” – árulta el a barátnő a lapnak, aki azt is elmondta, hogy a férfinak nem igazán tetszik, amikor Timi intim fotókat oszt meg magáról a közösségi oldalán, ám ezt korábban már a néhai Andy Vajna is nehezményezte a feleségének. KAPCSOLÓDÓ! Ennyi volt: szakított Vajna Timi és kedvese

Van, hogy hetekig nem beszélnek

Timi barátnője azt is elmondta, hogy előfordul, hogy egy vita után hetekig nem beszél egymással Timi és párja és nem ez volt az első ilyen szakításuk már. “Mindketten nagyon tüzesek, nyakasak. Egyiküket sem kell félteni, igaz, Zoli nem mindig áll bele a konfliktusba. Van, hogy elvonul, hagyva, hogy Timi kitombolja magát. Ez történt legutóbb is. Se szó, se beszéd, összepakolt, aztán otthagyta Amerikában” – mesélte az informátor.

Állítja, hogy szent a béke

Timi barátnője állította, hogy jelen pillanatban újra szent a béke a szerelmesek között, ám van még egy téma, amiben nem jutnak közös nevezőre. Zoli ugyanis szeretne gyerekeket, ám Timi még bizonytalan. A neve elhallgatását kérő barátnő szerint ez egy igazi se veled se nélküled kapcsolat. 

Amerikába utazott

Zoli a Bors információi szerint repülőre pattant és Amerikába utazott, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat Timivel. „Úgy tudom, Zoli a múlt hét kedden utazott ki Timihez. Képtelen őt elengedni, békülni akar. Timi is hasonlóan érez, teljesen bele van zúgva” – mondta a páros egy közeli ismerőse a lapnak. EZT IS OLVASD EL! Félelemben él Vajna Tímea: egyre több a rablás és a lövöldözés a környéken ahol él

Közös nyaraláson békülnek

Timi és párja egy közös nyaraláson próbálják meg rendezni a problémáikat, valószínűleg a napsütötte Miami-t választották célpontként Timi Instagram-oldalát elnézve, aki több képet is posztolt onnan. EZ IS ÉRDEKELHET! Színészi babérokra tör? Egy hollywoodi filmben kapott szerepet Vajna Tímea

Nem tudja, hogy mi a vonzó

Timiben természetesen sokszor kétségek merülnek fel, hogy őt tartják-e vonzónak, vagy a vagyonát, hiszen jelenleg ő a 39. leggazdagabb magyar. „Timi gyönyörű nő, de sosem lehet biztos benne, hogy mi az igazán vonzó egy férfi számára: ő, avagy mesés vagyona” – mondta a barát.

Ezért halogatja a gyerekvállalást

Arra is fény derült, hogy Timi miért halogatja a gyermekvállalást, ugyanis az özvegy hisz a jó és a rossz génekben, ezért fontos számára, hogy az édesapa kellően intelligens legyen. „Az az igazság, hogy a pénz mellett Timiéknek fontos az is, hogy a leendő férj és apuka kellően intelligens legyen, mert hisznek a jó és rossz génekben. Kimondva furcsa lehet, de igazából ez egy abszolút normális hozzáállás, hogy valaki minden szempontból hozzá és az igényeihez méltó partnert keres, és mindent megtesz azért, hogy egészséges, okos, szép, jó génekkel megáldott gyereket hozzon a világra” – mondta a névtelen informátor a Borsnak.

Zoltán megfelelhet az elvárásoknak?

Timi párja egy jó génekkel megáldott férfi, valamint a külsőségeken kívül a vagyont illetően is megfelelő partner lehet Andy Vajna özvegyének. Továbbá Timi révén már a Nobu résztulajdonosa is, ami Budapest egyik legjobb éttermének számít.  Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Vajna Tímea – Forrás: TV2