Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt műsorvezetőként tér vissza az RTL Klubra Kovács Patrícia. A csatorna új, saját gyártású riportfilmsorozatában népszerű sztárok mutatkoznak be eddig ismeretlen oldalukról, egy számukra fontos és meghatározó zeneszámon keresztül.

Új oldalukról mutatkoznak be a sztárok

Március 3-án este az RTL Klubon, Kovács Patrícia műsorvezetésével induló Nagy szám riportfilmsorozatban a legnagyobb magyar sztárok, számos színész, előadóművész és más területről ismert híresség is bemutatkozik eddig ismeretlen, egészen új oldaláról! A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy adásban két sztár

Egy adáson belül két sztár életútját kísérhetjük végig számtalan izgalmas epizódon át, amelyek egy számukra fontos és meghatározó zeneszám köré épülnek. A riportban előrehaladva soha nem hallott történeteken keresztül derül ki, a zene milyen szerepet játszik és játszott a főhős életében, miben határozta meg és miért ez élete legfontosabb dala. A műsor egyik legizgalmasabb részeként a kiválasztott dalt is előadják. EZ IS ÉRDEKELHET! Istenes Bence és Csobot Adél: „Most vagyunk a legtávolabb egymástól”

A műsort Kovács Patrícia fogja vezetni

Őket láthatjuk majd


A Nagy számban többek között olyan színészek, előadóművészek és műsorvezetők szerepelnek, mint Liptai Claudia, Barabás Éva, Szellő István, Istenes Bence, Fluor Tomi, Pataky Attila – és még sok közkedvelt sztár, akiket teljesen új oldalukról ismerhetünk meg. NE HAGYD KI! “Addigra már túl leszünk pár megcsaláson” – Megdöbbentő dolgokat árult el Csobot Adél és Istenes Bence az Életünk történetében

Nagyon izgalmas kaland lesz

Kovács Patrícia a Fókusznak elárulta, hogy nagyon örül, hogy visszatérhetett a csatorna, hiszen már korábban is volt lehetősége kipróbálnia magát, többek között a Csillag születik zsűrijében, de a Válótársak című sorozatban is feltűnt. A színésznő arról is beszélt, hogy a Nagy szám nagyon izgalmas feladatnak ígérkezik, hiszen most egészen új oldaláról ismerhet meg olyan embereket, akiket korábban ugyanis ismert már, de az oldaluk eddig rejtve maradt. “Szerintem ez nagyon érdekes kaland lesz” mondta pár nappal ez előtt a Fókusznak Patrícia.

Legutóbb a TV2-n láthattuk

Mint ismert Kovács Patríciát legutóbb a Mintaapák sorozatban láthattuk még a TV2-n, ám ő is, mint a széria több színésze egy évad után távozott a sorozatból, erről a LikeNews itt írt részletesen.

Patrícia is elénekelte az ő Nagy számát

A műsort vezető Kovács Patrícia és öccse, Ádám együtt mesélt a napokban a Fókusznak gyerekkorukról és közös rockoperájukat is felidézték. A színésznő már főiskolásként filmfőszerepet kapott, legendás osztálya pedig az ő életét is színpadra vitte. Patrícia most, a Fókusz Pluszban énekelte el az ő nagy számát is!

Mutatjuk Patrícia Nagy számát!

Az első adásban Liptai Cludia és Fluor Tomi életébe nyerhetünk betekintést

A szerda este induló riportfilmsorozat első epizódjában Liptai Claudia és Fluor Tomi lesznek a főszerepben, ezúttal ők éneklik el majd az életüket nagyban meghatározó Nagy számot. Claudia mesél majd élete fontos állomásairól és többek között arról is, miért sírta tele a párnáját.

Itt egy előzetes a holnap debütáló adásból

Fluor Tomi is beavatja a nézőket élete rejtélyeibe

Az első adás másik sztárvendége Fluor Tomi lesz, akiről kiderül, hogy a hentes pult mögött is dolgozott. 

Mutatjuk az előzetest!

Holnap debütál

Nagy szám tehát március 3-ától, 22 óra 10 perctől minden szerda este debütál az RTL Klub műsorán, az epizódok pedig visszanézhetők az RTL Most felületen. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kovács Patrícia – Forrás: RTL Klub Sajtóklub