Technikai problémákra hivatkozva lemondta a vasárnapi koncertjét Majka. A rapper a Facebookon magyarázkodik a rajongóinak. Egyébként a szervezők ügyesek voltak, azonnal beszervezték helyette Curtist.

Elmaradt Majka koncertje

A Fehérgyarmati Vigasságok Facebook-oldalán is kiírták, hogy elmarad a vasárnapra meghirdetett Majka-koncert, és hogy innentől a rendezvény ingyenes. Néhány órával később azt is posztolták, hogy Curtis, Majka korábbi zenésztársa viszont fellépett az eseményen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem teljesültek a feltételek

„Rettentően sajnáljuk, de ma este nem tudunk Fehérgyarmaton találkozni. Szerettünk volna egy szuper koncertet adni nektek, de sajnos a helyszíni technika, és a szerződésben foglalt feltételek semmiben nem felelnek meg annak amire nekünk, és nektek szükségetek van. Nagyon sajnáljuk. Reméljük minél hamarabb találkozunk a fehérgyarmati közönséggel. Béke”– írta ki az Instagramra egy videó kíséretében Majka vasárnap.

Kiakadtak a rajongók

A rapper a stábtagjaival együtt egy autóban ülve mondta el rajongóinak, hogy nem lépnek fel a Fehérgyarmati Vigasságokon, ahova vasárnap este 10-re hirdették meg a koncertjüket. A zenész a szervezők nevében is elnézést kért a közönségtől, majd miután a rajongók kiakadtak, a Facebook-oldalán részletes posztban írta meg, miért hagyták ki a koncertet.

Kisváros=kisbuli

„Nagyon jól tudod, hogy kisváros=kisbuli! Ne Fehérgyarmaton akarj Woodstockot csinálni! Másnak jó volt! (Kowalsky, Tankcsapda, stb) Csak Neked nem! Már másodszorra! Gyere kisebb igénnyel és csinálhatsz úgy is jó bulit! Rád kiváncsiak az emberek, nem a technikádra! (Igaz, a szervezőknek se kellett volna így szerződni, hanem keresni helyetted mást, aki még szívvel csinálja!)” – írta Majka egyik követője.

Fel vannak háborodva

„Nagyon nagyon fel vagyok háborodva csak ezért jöttünk a családommal! Kifizettük a jegyet!!! Senki nem fogja kárpótolni …..ezt te is tudod!!!Csalódottak vagyunk” – írta egy másik rajongó.

Technikai feltételek

Posztjában Majka a technikai feltételek hiányát részletezi, és azt írta, hogy „olyan jellegű probléma, mint Fehérgyarmaton még sehol sem volt”. Azt írja, Nyíregyházáról próbáltak hozatni eszközöket, de ez sem jött össze.

Reagált a kommentekre

„Ez nem arról szól, hogy Beluga vodkát kértünk a backstagebe, és csak Finlandia volt bekészítve. Nem arról szól, hogy barna M&M cukorkákat akartunk a WC köré, vagy pálmalevéllel legyező lányokat.. ( bár utóbbi megfontolandó) Mi csak azt szerettük volna, amire szerződtünk. Nem hinném, hogy a produkció tiszteletlensége lenne a közönség felé, ha nem vállalja ilyenkor a koncertet” – reagált a  kommentekre.

Ezt a fotót posztolták a szervezők a Majka koncert időpontjában

Forrás: Facebook/Gyarmati Vigasságok

Különváltak Curtissel

Majka és Curtis útjai júliusban váltak külön ismét, amikor Majka Villányban váratlanul Curtis nélkül lépett színpadra. Majka már beszélt arról, hogy nagy stábbal dolgozik, pár éve azt nyilatkozta, hogy egy 18 fős stábbal, három teherautóval és két személykocsival járja az országot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Majka