Megköszönte a jókívánságokat Várkonyi Andrea! Az egykori műsorvezető április 18-án ünnepelte a névnapját, aminek alkalmából rengetegen megköszöntötték a frissen eljegyzett extévést.

Hatással van a sorsunkra

„Keresztnevünket egy életen át viseljük, ami sokak szerint hatással van sorsunkra” – kezdte a bejegyzésében Várkonyi Andrea. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jól esett neki a sok köszöntés

„Sosem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget a saját névnapomnak, mégis annyira jól esik a sok köszöntés, amit kapok. Nagyon köszönöm nektek!” – folytatta a bejegyzését a műsorvezető, aki hozzátette, hogy ő is nagyon boldog névnapot kíván minden Andinak.

Íme, a fotó

Nemrégiben eljegyezték

Ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt nemrégiben eljegyezték Várkonyi Andreát, aki egy üzletember menyasszonya lett. A feltételezések szerint a titokzatos üzletember nem más, mint Mészáros Lőrinc, ám egyelőre ezt egyik fél sem erősítette meg.

A titokzatos üzletember

Mint megírtuk már egy ideje folynak a találgatások, hogy ki lehet a titokzatos üzletember, sokan pedig úgy gondolják nem másról van szó, mint Mészáros Lőrincről. Ezt több dolog is alátámasztani látszik, hiszen mint ahogyan azt lapunk is megírta, Várkonyi Andrea nagyjából azzal egy időben távozott a Mészáros Beatrix által tulajdonolt LifeTV-től, hogy a Mészáros Lőrinc és Beatrix asszony bejelentette: elválnak.

Korábban Várkonyi Andrea egy Mészáros Lőrinchez köthető villába költöztette át a médiacégét

A LikeNews erről is beszámolt, még január elején írtuk meg, hogy A Life TV-s volt műsorvezető új cége, a Whitedog Media Kft. székhelye tehát épp arra az Andrássy út 105. szám alá került Érdről, ami Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz és a TV2-tulajdonos Vida Józsefhez köthető. IDE KAPCSOLÓDIK: Várkonyi Andrea új médiacége egy a Mészáros Lőrinchez köthető villába költözött át

Dubajban együtt?

Nemrégiben Hadházy Ákos hozott nyilvánosságra egy dokumentumot, melynek tanúsága szerint a NER magángépe Dubajban járt a hosszú hétvégén, március 12 és 16 között, erről a LikeNews.hu hírportál itt számolt be részletesen. E szerint a dokumentum szerint az utasok között ott volt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea neve is.

A hosszú hétvégén járhattak ott

A közzétett dokumentum szerint – a repülőgép kiszolgálását kérő email, amelynek címzettje a dubaji reptér – Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea két további személy társaságában utazott az OE-LEM gépével Dubajba. Egy másik e-mail tárgyából pedig kiderül, hogy a hosszú hétvégét töltötték ott. 

A dokumentum valódisága

Hadházy Ákos azt írja posztjában, ha a dokumentum valódi, akkor Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea valóban Dubajban töltötte együtt a hosszú hétvégét, annak dacára, hogy Orbán Viktor kifejezetten kérte, hogy a járványhelyzet miatt mindenki kerülje most az ilyen utazásokat, Dubajt még külön ki is emelte. EZ IS ÉRDEKELHET! Itt kezdhet új életet szerelmével Várkonyi Andrea

Hitelesnek tűnik

Hadházy Ákos azt is írja, hogy az üzleti repülést is ismerő pilóták szerint a dokumentum nagyon hitelesnek tűnik, a formája teljesen megfelel a körülményeknek, a személyzet is valóban a repülőt üzemeltető cégnél repül, és a cég adatai, elérhetőségei is valósak.

Ha nem lenne valódi

hvg.hu egyébként a március 15-i hétvégén kapott a Hadházy Ákoséhoz hasonló információt. Ők beszéltek repülési szakértőkkel, akik formai szempontból az előírásoknak megfelelőnek nevezték az ilyen jellegű dokumentumokat, illetve – mint fogalmaztak – ha nem az, akkor aki készítette, pontosan tudta, hogyan kell ennek kinéznie. Kérdéseket juttattunk el Várkonyi Andreának, nem kaptunk azonban sem megerősítést, de cáfolatokat sem. Várkonyi Andreával kapcsolatos híreink itt érhetők el.

Időközben kikerült egy videó a gép hazai landolásáról

A gép hazai landolásáról időközben a hvg.hu birtokába jutott egy felvétel, ahol bár a kötelező maszkviselés miatt nem tisztünk eldönteni, hogy vajon ki látható rajta, de azért megmutatjuk. A felvétel ide kattintva tekinthető meg. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea – Forrás: LifeTV