A családanyát azért támadják néhányan, mert szerintük túl sokat fogyott és ez egy cseppet sem áll jól neki. Tina egészen máshogy látja a helyzetet, de Emilionak is megvan a véleménye. 

Látványos átalakulás

Látványos átalakuláson megy keresztül az utóbbi időben Tina és Emilio, akik tucatjával dobták le a felesleges kilókat az elmúlt hónapokban. Életmódváltásuk eredményéért úton-útfélen dicsérik őket, azonban akadnak olyanok is, akik negatív kommentet fogalmaznak meg a páros posztjai alatt. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Durva kommentek jelentek meg

„Kicsit olyan ez, mint a nyuszikás viccben, ha sapka van rajtunk az a baj, ha meg nincs, akkor az. Amikor jelentős túlsúlyunk volt, akadtak kritizálók, akik mindig sürgették volna a fogyásunk. Nem miattuk, hanem az egészségünk miatt döntöttünk úgy, hogy életmódot váltunk, amelynek köszönhetően a kilók csúsznak is le. Azonban van, akinek most épp ez a baja. Megjelentek azok a kommentelők, akik szerint a friss fotókon nyúzottnak, ráncosnak, megviseltnek látszunk és a fogyás nem áll jól nekünk” – mondta értetlenkedve Tina, aki csakis az egykori túlsúlyuk árnyoldalait látja. EZT IS OLVASD EL! Új formáció a láthatáron: nem hiszed el, kivel zenélne együtt Emilio

Sokkal jobb a közérzetük

„Mikor volt rajtunk nem kis felesleg, akkor is úgy szerettük egymást, mint most. A közérzetünk viszont sokkal jobb most! Könnyebben mozgunk, jobban érezzük magunkat és nőként sokkal, de sokkal kellemesebb még öltözködni is így, mint huszonplusz kilóval. Szinte idegenként nézek magamra azokon a nagyon régi fotókon, amelyeken még 100 kg felett volt a súlyom. Most, 27 kg mínusszal a hátam mögött minden eddiginél jobban vagyok és cseppet sem izgatnak azok, akiknek így nem tetszem” – vallotta be Tina, akihez hasonlóan Emilio is rengeteget fogyott. NA NE! Nem hiszed el, mit csinált otthon Emilio és Tina – fotók

Emilio volt 168 kg is

„Voltam én 168 kg is, most viszont 80 vagyok! Egy óvodás csoport súlyát sikerült leadni és bár a többség dicséri a fogyásunk, valóban vannak kommentelők, akiknek így nem tetszünk. Nincs ezzel baj, gondolják csak így. Az egészségünk viszont biztos, hogy megköszöni a változást, remekül érezzük magunkat a bőrünkben. Eddig is imádtam öltözködni, de ezzel a formával még jobban. Ha pedig nyithatnak a konditermek, kipattintom magam! – tette hozzá a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio. NE HAGYD KI! Ezt nem hiszed el, milyen hobbit talált magának Emilio – fotó

Tina egyébként nagyon büszke

Tina büszke az életmódváltással elért eredményére, nemrégiben meg is mutatta mekkora utat járt be 2007-től, amikor még 140 kg körül mozgott a súlya. A változást Tina egy új frizurával tetézte pár héttel ezelőtt amelyhez férjének is volt néhány szava, erről itt a LikeNews hírportálon is beszámoltunk.

Elképesztő átalakulás

Elképesztő átalakuláson megy keresztül Tina, aki az utóbbi időben 25 kg-ot adott le, így csinosabb, mint valaha. A családanyát azonban mégis van, aki támadja, mert úgy véli, fogyása hátterében orvosi beavatkozás áll. 

140 kg volt

„Elmesélem a fogyásom történetét, amely valahol 2007-ben vette kezdetét. Akkor közel 140 kg voltam, ekkor került sor a gyomorgyűrű behelyezésére, amivel 70 kg-ra sikerült lefogynom. A gyomorgyűrű azonban begyulladt, így 2013-ban eltávolították. A kilók szépen elkezdtek visszakúszni egészen 115 kg-ig, amikor is 2016-ban egy bypass műtétet hajtottak rajtam végre. Bár valamennyit leadtam annak köszönhetően, de nekem az sem vált be. A saját akaraterőmből való elhatározás az életmódváltásra, a tettek, az odafigyelés az étrendre, a sport: csakis ezeknek köszönhetem, hogy most 25 kg-ot sikerült leadnom” – mondta Tina, aki nemcsak teljes ruhatárát cserélte le az utóbbi időben – sokkal kisebb méretű ruhákra – hanem új frizurát is vágatott. HOPPÁ! Nagyot fordult a világ Emilioval és családjával, már semmi sem lesz ugyanolyan

Így nézett ki néhány évvel ezelőtt

Fotó: Spotlight Media

Teljes megújulás

„Olyan sok minden változik most körülöttem, hogy úgy éreztem, itt az ideje a teljes megújulásnak. 15 éves korom óta növesztettem a hajamat, már majdnem a derekamig ért. Mostanra azonban elhatároztam, hogy megválok ettől is. Így megkértem a fodrászt, hogy kösse copfba és vágja le az egészet. Kicsit még szokatlan ez a hossz, de nagyon tetszik” – mondta Tina, akinek férje alig tudott szóhoz jutni, amikor meglátta a végeredményt. Emilioék kalandjairól itt olvashatsz többet.

Így néz ki most Tina

Fotó: Spotlight Media

Emilionak nagyon tetszik Tina átalakulása

„Lehet, hogy ha ott lettem volna Tinával megakadályozom, hogy levágassa a haját. Most viszont, hogy látom az eredményt, csak ámulok. Olyan csodálatos, mint maga Kleopátra. Legszívesebben tejben füröszteném őt is, gyönyörűen fest, Tina teljesen kivirult” – áradozott a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Emilio és Tina – Forrás: Spotlight Media