Az RTL Klub új, saját gyártású riportfilmsorozatában Kovács Patrícia műsorvezetésével népszerű sztárok mutatkoznak be eddig ismeretlen oldalukról, egy számukra fontos és meghatározó zeneszámon keresztül.

Pataky Attila is előadta a nagy számát

Egy adáson belül két sztár életútját kísérhetjük végig számtalan izgalmas epizódon át, amelyek egy számukra fontos és meghatározó zeneszám köré épülnek. A riportban előrehaladva soha nem hallott történeteken keresztül derül ki, a zene milyen szerepet játszik és játszott a főhős életében, miben határozta meg és miért ez élete legfontosabb dala. A műsor egyik legizgalmasabb részeként a kiválasztott dalt is előadják. Ezúttal Pataky Attila is előadta az ő nagy számát. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez volt Attila nagy száma

Házasságáról is vallott

A Nagy szám eheti adásának egyik vendége az Edda frontembere, Pataky Attila volt, aki sok minden mellett 23 évvel fiatalabb feleségével való kapcsolatáról is vallott. A rocklegenda és Orsolya 12 éve alkotnak egy párt, s bár az Eddda frontembere először a második házasságát követően nem akart újra nősülni, ám miután beleszeretett Orsiba minden megváltozott, nem akarta elvenni szerelmétől az esküvő boldogságát.

Orsi egy nagyon nyugodt nő

„Ő egy végtelenül nyugodt nő. Ez nagy dolog mellettem. Nagyon nagyon jól kiegészítjük egymást. Megtanultam, hogy a szeretet az egyetlen valóság. Semmi más létezik.” – mondta el a Nagy szám e heti adásában Pataky Attila. EZ IS ÉRDEKELHET: Összetört a gyásztól: Kamerák előtt sírta el magát Pataky Attila Balázs Fecó halála miatt – videó

A videót itt nézheted vissza:

Felesége imádja Attilát

Az adásban megszólalt Orsi is, aki valójában szuperlatívuszokban beszélt Attiláról. Elmondta neki az énekes, a minden: a férj, a társ, a barát, az énekes, a rocksztár, az édesapa, a szerető, a tisztelet. Egyszóval a minden.

23 év korkülönbség

A párt a 23 év korkülönbség soha nem bizonytalanította el, sőt Attila úgy fogalmaz, hogy Orsiban megtalálta mindazt, amit egész életében keresett egy nőben. Orsitól egyébként sokszor megkérdezik nem-e unja, hogy Edda koncertekre jár, ám erre ő mindig azt mondja, hogy nem. EZ IS ÉRDEKELHET: A szív megszakad: Ezt kérte Balázs Fecó özvegye Pataky Attilától a férje halála előtt

Szeret Edda koncertekre járni

Elmondása szerint imádja, hiszen minden koncert más és más és azt gondolja még évek múlva is nagyon fog szeretni Edda koncertre járni. Ez már csak valójában Attilától függ, hogy meddig lesz színpadon.

Pataky Attila már többször szembenézett a halállal

Mint ahogyan azt a LikeNews.hu hírportál is megírta Pataky Attila az elmúlt öt évben már több alkalommal is szembekerült a halállal, ám eddig nem szánta el magát drasztikus lépésre. Azonban a tavalyi koronavírus fertőzését követően, ami nagyon megviselte a legendás zenész szervezetét, úgy döntött, hogy ideje rendezni az ügyeit, ezért végrendeletet írt.

Megküzdött a koronavírussal

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta  Edda Művek frontembere is megküzdött a tavalyi évben a koronavírussal, a betegség pedig nem csak fizikailag, de lelkileg is megviselte. Mint megírtuk a zenészt szeptemberben a budapesti Szent László kórházban ápolták és elmondása szerint csupán órákon múlt, hogy nem került lélegeztetőgépre. IDE KAPCSOLÓDIK: Minden reményét elvette a koronavírus Pataky Attilának

Depressziós lett

Az énekes a Borsnak elmondta, hogy az elmúlt két hétben már jobban érzi magát ,de előtte rendszeresen tört rá a depresszió és hiába próbált a hitébe kapaszkodni, az alattomos koronavírus minden reményét elvette. Talán éppen ezért határozott most úgy, hogy végrendeletet írt. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Pataky Attila és felesége – Forrás: RTL Klub Nagy szám