A LikeNews.hu portál is beszámolt róla, hogy Törőcsik Mari színésznő újra kórházba került. A hírt korábban volt férje és legjobb barátja Bodrogi Gyula is megerősítette. Most kiderült, hogy a legendás színésznőnek tüdőgyulladása van.

Néhány napja maga üzent

A színésznőt csütörtökön jó barátja és pályatársa, Jordán Tamás látogatta meg a szombathelyi kórházban. “Nagyjából egy percre tudtam csak beköszönni neki. Nagyon megörült nekem. Beszéltem vele néhány szót és üzent is az érte aggódóknak. Azt mondta: köszönni a rengeteg szeretet, azon van, hogy minél hamarabb meggyógyuljon, és mindenkit csókoltat!” – mondta Jordán Tamás az AC Newsnak néhány napja.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem koronavírusról van szó

A színész a lapnak azt is elárulta, hogy szerencsére nem koronavírus-fertőzés miatt került kórházba a színésznő. Tény, hogy nagyon köhögött, de nem a Covid miatt. KAPCSOLÓDÓ! Újabb információk Törőcsik Mari állapotáról: a színésznő maga üzent a kórházból

Azt hitték hamarosan hazamehet

Jordán Tamás akkor hozzátette, hogy szépen gyógyulgat Törőcsik Mari, így minden esély megvan rá, hogy a hétvégén hazavihesse. “Jól reagál a kezelésre, gyógyulgat. Van rá esély, hogy már a hétvégén elhagyhatja a kórházat, és hazatérhet velemi otthonába”.

Járai Máté mondta el, hogy tüdőgyulladása van

A színésznő unokája elmondta, hogy imádott nagymamája tüdőgyulladással fekszik kórházban. „Jelenleg stabil az állapota, az eredményei pedig hol jobbak, hol picit rosszabbak. Sajnos, nem ez az első alkalom, hogy tüdőgyulladása van, de reméljük, minél hamarabb felépül és kiengedik a kórházból. Eddig minden betegséget legyűrt, bízunk benne, hogy erős, és ezúttal is így lesz” – mondta a színész a Blikknek.

Korábban is kezelték tüdőgyulladással

Nem ez az első alkalom, hogy a legendás színésznő tüdőgyulladással kerül kórházba. 2017-ben szintén emiatt került kórházba, majd hetekig feküdt az intézményben, hogy nehogy hirtelen sokat romoljon az állapota.

Bodrogi Gyula is aggódik

Törőcsik Mari volt férje szintén aggódik a színésznőért. ” Sajnos, nem tudták neki odaadni a telefont, az ápolójával, Tamással beszéltem. Azt mondta, Mari jobban van, de azért azt gondolom, ha teljesen jól lenne, akkor ezt már ő maga mondaná el nekem. Biztosan megviseli a tüdőgyulladás, megterhelő lehet ez neki” – mondta a lapnak Bodrogi Gyula.

A közösségi oldalon a halálhíre terjed

A közösségi oldalon egyre többen kezdenek búcsúzni a legendás színésznőtől, köztük Lakatos Márk is. A Blikk ezzel szemben azt írja megkeresték Törőcsik Mari családját az ügyben, az egyik családtag pedig elárulta, hogy ugyan Törőcsik Mari nincs jó állapotban, de nem igaz a halálhíre. KAPCSOLÓDÓ! Teljes a hírzárlat Törőcsik Mari állapotáról, van, aki már halálhírét keltette – A Nemzeti Színház most közleményt adott ki

Közleményt adott ki a Nemzeti Színház

Törőcsik Mari állapota kapcsán néhány napja közleményt adott ki a Nemzeti Színház, melyet változtatás nélkül közlünk: “Törőcsik Mari és családja, illetve a Nemzeti Színház arra kéri a közvéleményt és a rajongókat, hogy ne terjesszenek valótlan híreket. A színművésznő kórházban van, állapota kielégítő. Kérjük Önöket, tartsák tiszteletben magánszféráját, hogy teljes nyugalomban tudjon gyógyulni.”

Nem jelentkezett az oltásra

A színművésznő határozottan kijelentette, hogy nem jelentkezett a koronavírus elleni oltásra és nem is fog, addig ameddig orvosa mást nem mond neki. “Nem! Az orvosommal gyakran konzultálok, amíg ő nem mondja, hogy ez kell nekem mindenképpen, addig nem oltatom be magam” – mondta a színésznő korábban. OLVASD EL EZT IS! Törőcsik Mari elárulta, hogy beoltatja-e magát a koronavírus elleni védőoltással

Szellemileg friss

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Járai Máté elmondta, hogy fogadott nagymamája szellemileg teljesen friss, de színpadra nem fog már állni, ugyanis egészségügyi állapota nem engedi, ám a színész állítása szerint ezt a gondolatot már a művésznő is elengedte. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Törőcsik Mari – Forrás: MTVA