A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy ismét kórházba került Törőcsik Mari. A hírt volt férje, Bodrogi Gyula is megerősítette. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színésznőt velemi otthonában már rég nem látták a szomszédok, akik úgy tudják, hőemelkedés miatt vitték be, most pedig megfigyelés alatt tartják.

Jordán Tamás látogatta meg

A színésznőt csütörtökön jó barátja és pályatársa, Jordán Tamás látogatta meg a szombathelyi kórházban. „Nagyjából egy percre tudtam csak beköszönni neki. Nagyon megörült nekem. Beszéltem vele néhány szót és üzent is az érte aggódóknak. Azt mondta: köszönni a rengeteg szeretet, azon van, hogy minél hamarabb meggyógyuljon, és mindenkit csókoltat!” – mondta Jordán Tamás az AC Newsnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem koronavírusról van szó

A színész a lapnak azt is elárulta, hogy szerencsére nem koronavírus-fertőzés miatt került kórházba a színésznő. Tény, hogy nagyon köhögött, de nem a Covid miatt.

Hamarosan hazamehet

Jordán Tamás hozzátette, hogy szépen gyógyulgat Törőcsik Mari, így minden esély megvan rá, hogy a hétvégén hazavihesse. „Jól reagál a kezelésre, gyógyulgat. Van rá esély, hogy már a hétvégén elhagyhatja a kórházat, és hazatérhet velemi otthonába”.

Ápolója is nyilatkozott

A művésznő ápolója azt mondta a portálnak, hogy Mari jól van, most a gyógyulásra koncentrál, magánál van, de sokat alszik.

Ki sem lépett az otthonából

Törőcsik Mari sokat volt kórházban az utóbbi években, otthonában pedig egész nap ápolója vigyáz rá. Még a kapun sem lépett ki, nehogy elkapja a koronavírust. 

Ezt mondja a barátnője

A Tények riportjában néhány napja Mari egy szomszédja és egyben jó barátnője szólalt meg, aki elárulta, hogy a színművésznőt nem merték otthon hagyni, hogy nehogy tüdőgyulladás legyen belőle, ezért inkább bevitték a kórházba. KAPCSOLÓDÓ! Ápolója vallott Törőcsik Mari állapotáról

Már haza akarták engedni, de…

Ezt követően a szokott vizsgálatokat elvégezték a színművésznőn, már úgy volt, ha hazamehet, ám ismét volt egy kis hőemelkedése, így pedig nem engedték haza. Már két hete kórházban van.

Bodrogi Gyula is megszólalt Törőcsik Mari állapotáról

A csatorna utolérte Törőcsik Mari volt férjét, Bodrogi Gyulát, aki megerősítette, hogy a színművésznő kórházban van. Állapotáról csak annyit mondott, hogy volt felesége jól van, ápolásra szorul korábbi betegségei miatt. Csak a biztonság kedvéért tartják megfigyelés alatt és az egész család nagyon várja már haza.

A közösségi oldalon a halálhíre terjed

A közösségi oldalon egyre többen kezdenek búcsúzni a legendás színésznőtől, köztük Lakatos Márk is. A Blikk ezzel szemben azt írja megkeresték Törőcsik Mari családját az ügyben, az egyik családtag pedig elárulta, hogy ugyan Törőcsik Mari nincs jó állapotban, de nem igaz a halálhíre. KAPCSOLÓDÓ! Teljes a hírzárlat Törőcsik Mari állapotáról, van, aki már halálhírét keltette – A Nemzeti Színház most közleményt adott ki

Közleményt adott ki a Nemzeti Színház

Törőcsik Mari állapota kapcsán néhány napja közleményt adott ki a Nemzeti Színház, melyet változtatás nélkül közlünk: “Törőcsik Mari és családja, illetve a Nemzeti Színház arra kéri a közvéleményt és a rajongókat, hogy ne terjesszenek valótlan híreket. A színművésznő kórházban van, állapota kielégítő. Kérjük Önöket, tartsák tiszteletben magánszféráját, hogy teljes nyugalomban tudjon gyógyulni.”

Nem jelentkezett az oltásra

A színművésznő határozottan kijelentette, hogy nem jelentkezett a koronavírus elleni oltásra és nem is fog, addig ameddig orvosa mást nem mond neki. “Nem! Az orvosommal gyakran konzultálok, amíg ő nem mondja, hogy ez kell nekem mindenképpen, addig nem oltatom be magam” – mondta a színésznő korábban. OLVASD EL EZT IS! Törőcsik Mari elárulta, hogy beoltatja-e magát a koronavírus elleni védőoltással

Szellemileg friss

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Járai Máté elmondta, hogy fogadott nagymamája szellemileg teljesen friss, de színpadra nem fog már állni, ugyanis egészségügyi állapota nem engedi, ám a színész állítása szerint ezt a gondolatot már a művésznő is elengedte. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Törőcsik Mari- Forrás: Youtube-videó