A LikeNews.hu hírportál is beszámolt róla, hogy Szabó Ádám is megfertőződött a koronavírussal. Nem sokkal később kiderült, hogy az énekes exbarátnője, Tóth Andi szintén megbetegedett. Ádámot ma újra letesztelték.

Fájdalmai voltak

Mint megírtuk a fiatal zenész a bejegyzésében arról is beszélt, hogy jól van, a hátában és a hasában érez eső, égető fájdalmat és köhög, de szerencsére csupán ennyi. “Viszont kérlek Titeket, hogy akik ezt a vírust nehezebben vészelik át és sokkal rosszabb állapotban vannak, nekik szurkoljunk és kívánjunk nekik nagyon sok erőt és kitartást!” – hangsúlyozta Ádám. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Úgy érzi egész jól megúszta

Ő maga úgy érzi, hogy megúszta, viszont mint mondja rengetegen vannak kórházban, nekik kell most nagyon az erő é a hit. Kitartást mindenkinek, vigyázzunk egymásra, ez nem játék! 10 nap minimum itthon pihi, de úgyis jelentkezem, liveozom is majd+ zenét is kaptok! Szeretlek Titeket!” – zárja sorait Ádám.

Vajon Ádám miért beteg ilyen sokat?

Miután a zenész bejelentette, hogy elkapta a fertőzést a rajongók aggódni kezdtek, ugyanis a , a Sztárban Sztár hetedik szériájának győztese mostanában feltűnően sokat betegeskedik, testileg és lelkileg is nagyon nehéz időszakon megy keresztül. Január végén, szinte egyik napról a másikra, súlyos vesegyulladást kapott. KAPCSOLÓDÓ! Aggódnak a rajongók Szabó Ádámért: Vajon mi az oka annak, hogy ilyen sokat beteg?

Durva görcsei voltak

Borzasztó alhasi görcsei voltak, Ádám már-már azt hitte, túl sem éli a fájdalmat. Egy nappal később az orvos megállapította, hogy begyulladt a veséje és antibiotikum-kúrát írt fel. Ez annyira legyengítette, hogy folyamatosan feküdt, máshogy nem is volt ereje.

A Sztárban Sztár alatt elment a hangja

A Sztárban Sztár alatt pedig az énekesnek elment a hangja, igaz, azért mert egy nagyon kemény feladatot vállalt be, Chester Benningtont kellett utánoznia, ami egy roppant torokgyilkos feladat. „Számomra az is csoda, hogy most tudok veled beszélgetni, mert az első próba után elment a hangom. Pihentetni is kellett. Akkor nagyon megijedtem, hogy ez nem fog sikerülni, de ahhoz képest szerintem nagyon jól sikerült” – mondta akkor Szabó Ádám.

Újra letesztelték

Egy héttel később Ádámot letesztelték és szerencsére fellélegezhet a zenész, ugyanis negatív lett az eredménye. „Mi van NEGATÍÍÍÍÍV??? Köszi mindenkinek a rengeteg üzenetet és segítséget, Veletek ezt nagyon gyorsan átvészeltem. Remélem Ti jól vagytok!!! Vigyázzatok magatokra, csók mindenkinek valamelyik kocsmában tali” – írta Ádám a bejegyzésében.

Tóth Andi nem sokkal Ádám után jelentette be, hogy beteg

Tóth Andi is Instagram felületén számolt be róla, hogy beteg lett. A rajongóknak persze nem kellett sok, hogy elkezdjenek konspirálni azt illetően, hogy vajon a két zenész egymást fertőzhette-e meg. 

Biztos, hogy nem egymástól kapták el

“Biztos, hogy nem egymástól kaptuk el a vírust. Én továbbra is a szinglik táborát gyarapítom, csakúgy, mint Andi, már amennyire tudom. Amúgy senkinek nem kívánom ezt a betegséget, mert nagyon rossz. Változó az állapotom, tegnap este nagyon lázas voltam, most csak hőemelkedésem van, de nagyon fájnak az ízületeim.” – árulta el a zenész néhány napja. KAPCSOLÓDÓ! Valóban egymástól kapták el a koronavírust? Szabó Ádám most minden Tóth Andival kapcsolatos kérdést tisztázott

Mindketten ott voltak Szilágyi István özvegyének temetésén

Bár Ádám beszélt arról a lapnak, hogy mindketten részt vettek Szilágyi István özvegyének a temetésén, ahol tartották is a kötelezően előírt távolságot, mindezek ellenére könnyen előfordulhat, hogy akár – ha nem is egymástól – de ott kaptál el a betegséget. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szabó Ádám – Forrás: TV2