Ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt hivatalosan is kiderült, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egy párt alkotnak. A vállalkozó már el is jegyezte az ex-műsorvezetőt, így akár már idén is összeköthetik hivatalosan az életüket.

Felfedték a kapcsolatukat

A hot! magazin csütörtökön megjelenő számában ugyanis a páros felfedte a nyilvánosság elől eddig titkolt kapcsolatát. Bár a bulvársajtó már hónapokkal ezelőtt megírta, hogy az ex-tévés párja valószínűleg nem más, mint Mészáros Lőrinc, ám a felek egészen eddig nem erősítették ezt meg eddig. Ugyanis a hot! csütörtökön megjelent számából az is kiderül, hogyan ismerkedett meg az üzletember és a tévés, valamint az is, hogyan kerültek egyre közelebb egymáshoz. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nincs több titok

A lap azt írja, hogy Várkonyi és Mészáros eddig sem bujkáltak, egyszerűen nem érezték szükségét a bulvármédia bevonásának. A párhoz közeli bennfentes a lapnak elárultak, hogy  “A környezetükben egyáltalán nem tabu a kapcsolatuk, szívesen beszélnek magukról.” KAPCSOLÓDÓ! Csak úgy árad belőlük a harmónia: végre megszólalt Várkonyi Andrea, az is kiderült, hogyan jöttek össze Mészáros Lőrinccel

Így ismerkedtek meg

“Munkából kifolyólag régóta ismerték egymást, de sokáig csak látásból. Azonban csak jóval később kerültek közelebbi kapcsolatba, nagyjából hónapokkal azután, hogy Lőrinc elvált. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz.” – árulta el Andrea egy neve elhallgatását kérő kollégája.

Így ismerkedtek meg

“Munkából kifolyólag régóta ismerték egymást, de sokáig csak látásból. Azonban csak jóval később kerültek közelebbi kapcsolatba, nagyjából hónapokkal azután, hogy Lőrinc elvált. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz.” – árulta el Andrea egy neve elhallgatását kérő kollégája.

Megszólalt Várkonyi Andrea

A hot! magazin megkereste Várkonyi Andreát is, hogy rákérdezzen a magánéletét érintő változásokra, aki szűkszavúan csak ennyit reagált: “A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az.”

Korábban nem élt közös kasszán a szerelmeivel

A Blikk információi szerint Várkonyi Andrea korábbi kapcsolataiban nem élt közös kasszán az egykori párjaival. 2011-ben, gyermeke édesapjával, Bochkor Gáborral kapcsolatban azt mondta, hogy nem voltak és nincsenek is egymásra utalva és a jövőben sem szeretnének közös bankkártyát.

Ezt mondja a törvény

A Polgári törvénykönyv szerint a házasságkötés után szerzett vagyon közösnek számít, így például egy váláskor azon osztozni kell. Kivéve abban az esetben, ha a házastársak házassági szerződést kötöttek. OLVASD EL EZT IS! Kiderült: Várkonyi Andrea hozzámegy Mészáros Lőrinchez

Ezt mondta a szakértő

A Blikk által felkeresett szakértő valószínűnek tartja, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc meg fogják kötni a házassági szerződést. Elmondta, hogy általában olyankor kötnek házassági szerződést az esküvőre készülő párok, ha az egyiknek jóval nagyobb a vagyona a másiknál. “A szerződésben leegyszerűsítve tulajdonképp azt tisztázzák, hogy válás után senkinek semmi köze a másik vagyonához” – mondta Harsányi Ádám Marcell a lapnak.

Mészáros Lőrincé lehet a legbonyolultabb szerződés

“Mészáros Lőrincé lehet az ország legbonyolultabb házassági szerződése. Nemcsak ingatlanait, értékes vagyontárgyait, de azokat a cégeket is bele kell foglalni, amelyekben ő szerepel tulajdonosként. Ha a vállalkozása szerzett tulajdonjogot egy másik cégben, az már nem lesz benne a szerződésben” – folytatta az ügyvéd a Blikknek. EZ IS ÉRDEKELHET! Várkonyi Andrea ehhez is ért: titkos képességéről rántotta le a leplet – fotó

Mészáros Lőrinc nemrég vált el

Ahogyan arról a LikeNews.hu is beszámolt Mészáros Lőrinc és felesége, tavaly szeptember elején jelentették be, hogy elválnak, házasságukat közös megegyezéssel bontották fel. Mint megírtuk a dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg. Az érintettek a válásuk részleteiről nem kívánnak nyilatkozni, és kérik a sajtó képviselőit magánéletük tiszteletben tartásár, írták akkor egy közleményben.

Már akkor megindultak a pletykák a válás kapcsán

Mint ahogyan akkor azt lapunk is megírta, állítólag a pár házasságának felbontása hátterében egy műsorvezető áll. A Telex pedig nem sokkal később leközölt egy cikket, melyben egy olvasói fotón Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc oldalán látható. Így tehát az előzmények fényében, vagyis, hogy Várkonyi Andrea új médiacége egy a Mészáros Lőrinchez köthető villába költözött át, illetve közösen szerepelnek egy fotón, mind azt engedte következtetni, hogy a “titokzatos műsorvezető” nem más mint Várkonyi Andrea. Ezt követően a március 15-i hosszú hétvégét is nagy eséllyel együtt töltötték Dubajban, ennek részleteiről itt írtunk. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea – Forrás: LifeTV