Tóth Andiról gyakorlatilag heti rendszerességgel születnek cikkek, ám ezek rendszerint arról szólnak, hogy a fiatal énekesnő éppen milyen szexizős posztot tett közzé, vagy arról miként rúgta össze valakivel port, lásd a legutóbbi Tóth Gabis viszályt. Azonban Andi oldalán az elmúlt napokban valami igazán különleges történik, ugyanis amióta beharangozta az új dalát megszaporodtak az éneklős videók.

Egyre több az éneklős videó

Tóth Andi legutóbb tegnap töltött fel egy videót a csatornájára, ami alatt csak úgy záporoztak a kommentek. Bencsik Adri – őt annak idején az Éden Hotelben ismerhettük meg – például azt írta neki, hogy ez valami brutális volt. A felvétel alatt rengeteg hozzászólást találtunk, a legtöbb dicsérő szavakkal illeti a jelenleg karanténban lévő Tóth Andit, hiszen ő is elkapta a koronavírust. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a dal:

Imádják a hangját

Két nappal ezelőtt pedig az Elfelejtett dal című nótát tette fel a csatornájára a saját előadásában, a posztba pedig azt írta, hogy ezt édesanyjának küldi. Itt is rengeteg kommentet kapott az énekesnő, az egyik hozzászóló azt írja: „Nagyon szép és amikor énekelsz az olyan élmény, hogy el sem lehet mondani.” EZ IS ÉRDEKELHET: Tóth Andi is elkapta a koronavírust, ilyen állapotban van az énekesnő

Egy elfelejtett dal:

Agyondicsérték a kommentelők

Egy másik kommentelő pedig azt mondta Andinak, hogy inkább erre használja az energiáit, mert hihetetlen erő is tehetség van benne. Egy másik hozzászóló pedig így vélekedett: „Világszínvonal. Annyira gyönyörűm ahogy natúrban elénekeled, amilyen a hangod, nem próbálod megváltoztatni, hanem kijött az őserő, ami benned van, ugyanakkor nagyon finom is volt. Elképesztően kivételes tehetség vagy, akinek az útja egyértelműen felfelé vezet. Csak így tovább.” ÉRDEKES! Tóth Andi elárulta, hogy foglalt-e a szíve: azt is elmondta, mi fontos számára egy párkapcsolatban

Volt, aki el is sírta magát

Továbbá volt aki azt írta: „Imádom ezt a dalt, mindig elsírom magam, ha hallgatom. Andi, ezt igazán szívből énekelted, minden fájdalmad benne volt. Gratulálok, ügyes vagy” NE HAGYD KI! Tóth Andi: Már rég betelt nálam a pohár, így vág vissza most az őt kritizálóknak az énekesnő – videó

Igenis szeretik a művészetét

A felvétel alatt sok száz ilyen és ehhez hasonló komment található, melyből jól látszik, hogy Andi bizony nagyon sokan szeretik. Még annak ellenére is, hogy az énekesnő nemrégiben Lilunak beszélt arról, hogy a követői sokszor észre sem veszik, ha a zenéjével, művészetével kapcsolatos posztot oszt meg, nagyobb figyelmet kap egy szexizős szelfi. Nos, a mellékelt ábra azért egyértelműen azt mutatja, hogy ez nem feltétlen van így. Sőt, Andi hangját imádják a rajongók. Tóth Gabi és Tóth Andi vitájáról itt olvashatsz még!

Új dalt is készített

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az egyik nemrégiben megjelent dala, hiszen a YouTube komment szekciót is ellepték a dicsérő szavak. „Annyira jó ez a klip, ötvözi a zenét, a színjátszást és a gyönyörű hangot… Bravó!” – írta ott az egyik hallgató, a legtöbben pedig azt szorgalmazták, hogy Andi még sok-sok ilyen zenét készítsen. EZ IS ÉRDEKELHET: Tóth Andi: nem volt ritka, hogy le “büdös kurv*ztak”

Mutatjuk a dalt:

Sokkal visszafogottabb lett

Andi egyébként pont a napokban beszélt az életét érintő változásokról. Az énekesnő a Mokka vendége volt, ahol mint mondta úgy érzi most levetkőzte teljesen a múltat: sokkal visszafogottabban öltözködik, sőt az új klipjében sincs kisminkelve, a haja sincs belőve. „Azt akartam, hogy a Tóth Andit lássák. Az nem a parkos-bikinis, csak az a dal megkívánta azt a jelenséget. Az is én vagyok, mert ha elmegyek strandra, bikiniben vagyok, de egyébként az a hétköznapi Tóth Andi, akit a klipemben látnak” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tóth Andi – Forrás: YouTube