VV Fanni barátnője, Hajnalka szerint a fiatal lány csupán egy ideig szerette volna még űzni a legősibb szakmát, ugyanis titkon házasságról és családról ábrándozott. Ám addig is a legjobb akart lenni a szakmájában, ezért pedig rengeteget tett.

Vágyott a szerelemre

Novozánszki Fanni kedves-cserfes lányként ismerték meg az emberek a Való Világnak köszönhetően, aki aztán a kamerák kereszttüzében lett szerelmes Dennisbe. Ez a szeretetéhség a későbbiekben is ott tombolt benne, aztán görönygyös utat választott az áhított jólétért. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ki akart szállni

Egy darabig titkolta, ám később már nyíltan beszélt arról, hogy örömlányként keresi a kenyerét. A Bors most Fanni barátnőjétől megtudta, hogy a lány legbelül örök álmodozó maradt és arra vágyott, mint a legtöbb nő: házasságra, gyerekre, családra.

Nagyon kedves volt

„Fanni egy végtelenül kedves, őszinte, jó kedélyű lány volt, aki mérhetetlenül vágyott a szerelemre. Egy gazdag, szerető férjet szeretett volna, akinek gyerekeket szülhet, akivel gondtalanul élhet” – mondta a Borsnak H. Hajnalka, Fanni barátnője.

Normális életet szeretett volna

A nő arról is beszélt, hogy a lány fel akart hagyni ezzel a szakmával, azért hogy végre normális életet élhessen, előtte azonban biztos egzisztenciát akart teremteni. „Nehéz ebből a szakmából kiszállni, mert nagyon jó pénzkereseti lehetőség. De Fanni az eltűnése előtt már besokallt, nagyon elege volt az egészből. Pihenni akart, ezért a mellműtétje pont kapóra jött volna, de végül, ki tudja miért, lemondta, pedig akkoriban arra vágyott a legjobban” – mondta el a barátnő, aki maximalistának ismerte meg Fanni.

Sokat foglalkozott magával

„Mindig a topon akart lenni, és ott is volt. Sokat foglalkozott magával, a halála előtt is négyszázezret költött arc- és szájfeltöltésre. A szakma legjobbja akart lenni, sokat mondogatta, hogy nem hibázhat. Pontosan emiatt nem ivott, nem drogozott, és arra törekedett, hogy minden vendége jó érzéssel gondoljon rá vissza. Ő így volt elégedett” – árulta el a Hajnalka, aki máig gyászolja barátnőjét és reméli, hogy a jó isten igazságot szolgáltat ebben az ügyben.

Édesanyja máig nem dolgozta fel a tragédiát

A nő egyébként tartja a kapcsolatot Fanni édesanyjával, aki három után is képtelen feldolgozni a lánya tragédiáját. „Legutóbb épp pár napja beszéltem Fanni anyukájával. Én is anya vagyok, tökéletesen megértem, hogy képtelen megnyugvást találni, főleg úgy, hogy el sem tudja temetni a lányát. Fanni szobájában még ott vannak a holmijai, sokszor bemegy, sírdogál. Leginkább Fanni öccse tartja benne a lelket, akinek az egész lénye a lányára emlékezteti.”

Az ügy háttere

Mint ismert, Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el nyomtalanul, teste azóta sem került elő. A megölésével B. Lászlót vádolják, ám ő csupán a lány elrablását ismerte be. Ezt nem is tudja tagadni, hiszen videó készült arról, ahogy a teremgarázsban ölében az autója felé cipeli a láthatóan eszméletlen nőt.

Döbbenetes, új információk láttak nemrég napvilágot

Mint megírtuk bár a fiatal lány eltűnése óta már eltelt három év, még mindig döbbenetes információk kerülnek elő, amik nagyban befolyásolhatják az ügy további menetét. A A Blikk például a napokban úgy értesült, hogy az ügyben koronatanúnak számító B. Erika, Fanni egyik legközelebbi barátnője a rendőrségen végzett poligráfos vizsgálaton megbukott, több kérdésre is megtévesztő választ adott. 

Kiderül valaha az igazság?

Az, hogy mi is az igazság a valóságshow szereplő eltűnésével kapcsolatban máig talány. Az ügy már több mint három éve húzódik és azóta sem állt még kerek egésszé össze, minden bírósági tárgyalás újabb és újabb fordulatokat tartogat. Ahogy azt a LikeNews is megírta pár hete az derült ki, hogy Fanni holttestét egy stégről dobhatták a Dunába. Minderről az ügy­gazda, Szamosi Csaba nyomozó számolt be a bíróságon, aki szerint a napnál is világosabb, hogy a vádlott az elkövető. A múlt heti tárgyaláson a szakértő kielemezte a videót, amin B. Fanni testét cipeli, a szakértő azonban azt mondta nem lehet konkrétan megállapítani, hogy Fanni halott-e a felvételen. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A VV Fanni eltűnésével kapcsolatos összes írásunkat itt éred el.

Kiemelt kép: VV Fanni, RTL Klub