A LikeNews is beszámolt róla, hogy tavaly decemberben elhunyt Kis Grófo édesapja id. Kozák László Grófo. A zenészt koronavírus-fertőzéssel kezelték kórházban és habár úgy tűnt, hogy jobban van és egyszer a lélegeztetőgépről is lekerült sajnos a betegség mégis legyőzte a szervezetét. Nagy Grófo 48 éves volt.

Kis Grófo lett a családfenntartó

Édesapja halála óta Kis Grófo lett a család feje, így semmilyen esetre sem hagyhatja el magát, hiszen a családjáról gondoskodnia kell. Habár a család szerette volna, hogy Nagy Grófo sokáig velük marad, sajnos nem így alakult. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A hitük enyhíti a fájdalmat

Kis Grófo a Ripostnak elárulta, hogy fájdalmukat enyhíti a tudat, hogy édesapjuk már “a Jóistennek csinálja a jókedvet, neki okoz vidám perceket”. A fiatal zenész hozzátette, hogy a nehéz pillanatokban is a hitébe kapaszkodik, valamint tudja, hogy édesapja sem szeretné, ha nem a jövő felé tekintenének.

Üzent neki

Az énekes édesapjának sokszor teszi fel a kérdést, hogy hol lehet és merre is járhat és ilyenkor úgy érzi, hogy ilyenkor választ is kap a kérdéseire. “Ilyenkor érzem, hogy a túlvilágról üzen nekem, azt súgja, ő már jól van, nyugodjak meg, minden a legnagyobb rendben” – mondta Kis Grófo a lapnak.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Már Béla és Grófo sincs közöttünk: megtörten nyilatkozott a legendás mulatós zenész haláláról L.L. Junior

Kis Grófo is elkapta a koronavírust

Kis Grófo és édesapja ugyanabban a kórházban feküdtek, néhány méterre egymástól, csakhogy míg a fiatal zenész állapota folyamatosan javult, addig Nagy Grófoé romlott.

Megérezte, hogy baj van

Kis Grófo néhány hete elmesélte, hogy a kórházban töltött napok alatt mindennap imádkozott az édesapjáért, ám a 10. napon megérezte, hogy valami nincs rendben. A zenész képtelen volt elaludni és egész éjjel csak az ágyában forgolódott, majd hajnalban az ott dolgozók tájékoztatták róla, hogy leáll az édesapja szíve.

Küzdöttek az életéért

Kiderült, hogy azon a éjszakán, amikor a fiatal zenész olyan nyűgösen és nyugtalanul feküdt az ágyában, akkor éppen az orvosok az édesapja életét próbálták megmenteni.

Utoljára láthatta

Kis Grófo a szörnyű hír hallatán átsietett az intenzív osztályra, ahol még egyszer utoljára egy üvegen keresztül búcsúzhatott el imádott édesapjától.”Nem engedtek be hozzá, csak üvegen keresztül láthattam, de megvárt. Senkinek nem kívánom ezt az érzést, de hiszem és tudom, hogy ő már jó helyen van” – nyilatkozta az énekes a Borsnak.

Megemlékezést szerveznek

A hatalmas temetés után a család szeretne egy megemlékezést szervezni Nagy Grófo 50. születésnapjára, amire júniusban került volna sor. Kis Grófo elmondta, hogy édesapja több mint ezerfős bulit szeretett volna a kerek évfordulóra, így ha a járványhelyzet lehetővé fogja tenni mindenképpen szeretnének megemlékezni róla a születésnapján.

Vigyáznak az édesanyjukra

Habár Nagy Grófo gyermekei már nem élnek a családi fészekben, mind édesanyjuk közelében maradtak, hogy ő sosem legyen egyedül. “Eddig is sokat voltunk együtt, az utóbbi időben sincs ez másként. Vigyázunk egymásra, az édesanyánkra, mindig van mellette valaki – mondta Kis Grófo.   A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó!

Először szólalt meg a temetés óta: Így ápolja majd édesapja emlékét Kis Grófo

Kiemelt kép: Kis Grófo TV2