Mint ahogyan azt a LikeNews.hu hírportál is megírta nem egészen öt év házasság után elválik Szabó Zsófi és a férje. A színésznő-műsorvezető a közösségi oldalán tudatta a hírt, illetve a Reggeli műsorában is beszélt róla néhány héttel ezelőtt, hogy férjével ezentúl külön utakon folytatják. Miután Zsófi bejelentette a válását a bulvárlapok természetesen azonnal felkapták a témát és ez volt Zsófi talán egyik legnagyobb félelme. Most az IstenEst legújabb epizódjában vallott arról, hogyan élte meg az elmúlt néhány hetet. Videó a cikk végén!

Álomesküvő

Mint megírtuk Zsófiék álomesküvője akkor bejárta a médiát. A Blikk például percről percre tudósította a hetedhét határra szóló lakodalom részleteit. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Boldognak tűntek

Ezt követően a páros háza tájáról csak boldog hírek érkeztek, sőt időközben megszületett a kisfiuk, Mendel is, így joggal hihettük azt, hogy ők tényleg egy igazi álompár. Ám nagyon úgy néz ki, hogy valami mégis félresiklott, ugyanis Zsófi azt követően, hogy a Reggeliben beszélt a magánéletéről erről tájékoztatta a követőit: „Ma reggel elmondtam, milyen időszak van mögöttem. Nem volt könnyű. Sem megélni, sem kimondani, elmondani pedig végképp nem. Zsoltival különváltak az útjaink, de továbbra is közös a legfőbb célunk: a kisfiúnkat boldoggá tenni” – ez még január végén történt.

Intenzív hat év van mögöttük

“Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiúnkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt” – mondta a műsorban akkor Szabó Zsófi. EZ IS ÉRDEKELHET: Puzsér után a Hooligans dobosa is beszólt Szabó Zsófinak a válása miatt

Küzdöttek

“Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem” – mondta korábban Szabó Zsófi.

Kemény időszak van mögötte

“Nagyon kemény időszak áll mögöttem és mögötte is. Az Instagramon ez nem látszódott, illetve csak annak, aki ismer” – árulta el Zsófi. A LikeNews Szabó Zsófi válásával kapcsolatos híreit itt találod!

Zsófi hozta meg a döntést

“Tényleg azt gondoltam, mikor Zsolti mellett letettem a voksomat, hogy ez életem végéig fog szólni. Eltökéltem magam, hogy feleség legyek, édesanya legyek, és most nagyon nagy a változás, és ez annak tudható be, hogy nekünk már nem megy tovább” – mondta Szabó Zsófi, aki azt is elárulta, a döntést ő hozta meg.

Sokáig magában tartotta a gondjait, anyukája előtt is titkolta

Sokáig magában tartotta a gondjait, egyedül akarta rendezni. Csak ő és Zsolti tudtak arról, válságba került a kapcsolatuk. Zsófi a barátai és még az anyukája elől is sokáig titkolta, hogy baj van, csak nemrég mondta el a szeretteinek, hogy különválnak. Pálma asszony mindenben támogatja, most sokat is van Zsófival és a picivel, de még a testvére, Gyuszkó is erősíti lelkileg a nővérét, nagyon összezárt a család” – árulta el Zsófi egyik ismerőse pár hete a Blikknek.

Nagyon megviseli a válás körüli hercehurca

Zsófi az utóbbi időben nem nyilatkozott a magánéletét érintő kérdésekről, ám most Istenes Bence hétfő esténként jelentkező IstenEst című műsorában beszélt arról, hogy az elmúlt néhány hét, a válás körüli hercehurca mennyire megviselte. Tudta, hogy rengeteg cikk fog születni, csomó címlap, amit bár szeretett volna megúszni, valahol bizonyára tudta, hogy ez elkerülhetetlen. NE HAGYD KI! Aggodalomra adhatnak okot? Látványosan belefogyott a válásba Mádai Vivien és Szabó Zsófi is

A rajongók tudni akarják, miért lett vége

Ám mindez nyilvánvalóan elkerülhetetlen volt, már csak azért is, mert a rajongókat a mai napig foglalkoztatja, miért is mehetett tönkre a házasságuk. Zsófit talán ennél már csak az lepte meg jobban, hogy a sok aggódó komment és üzenet mellett, felbukkantak a negatív reakciók is, melyek őt állítják be bűnbaknak. Többek között erről beszélgetett most Istenes Bencével. „Erről most is fáj beszélni. Igazából a futással meg a melóval egy kicsit felhozom magam, de ez nagyon kemény… ” – mondta el Bencének Zsófi az IstenEst műsorában. EZ IS ÉRDEKELHET: Senki nem vette észre, hogy válságba került Szabó Zsófi házassága, pedig volt egy biztos jele a dolognak

Brutális kommenteket kapott

„Úgy jövök ki ebből a válásból, mintha boszorkány lennék. Mintha a megtestesült gonosz lennék. Nyilván nem azt akarom, hogy szentté avassanak, vagy hogy mindenki szeressen, de ne gyűlöljenek ennyien a semmiért! A legdurvább az, hogy nagymamák kommentelnek. Két-három unokával mosolygó, cuki nagymamák azok, akik a legdurvább kommenteket írják” – mondta Zsófi. EZT IS OLVASD EL! Puzsér Róbert alaposan beleállt Szabó Zsófiba – Ezt gondolja a megmondóember a műsorvezető válásáról

Az IstenEst adása itt nézhető vissza:

Szerinte az internet ideális felület a gyűlölködőknek

„Ez évről évre kegyetlenebb… Felületet ad azoknak az embereknek, akik névtelenül szeretnek gyűlölködni. Ez pedig nagyon-nagyon rosszulesik.” – árulta el Zsófi. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szabó Zsófi – Forrás: RTL Klub