Várkonyi Andrea cége – melyet nemrégiben hozott létre – menedzselheti a Mészáros-csoport jótékonysági programját, szúrta ki a HVG. A tévés a céget azt követően alapította, hogy távozott a Life TV-től.

Luxushelyszín

Várkonyi Andrea cégéről itt a LikeNews.hu hírportálon is beszámoltunk, mint azt az év elején megírtuk a exkluzív helyszínre, a Mészáros Lőrinc és Vida József TV2-tulajdonoshoz tartozó Andrássy út 105. szám alatt található villába jegyezte be Várkonyi Andrea volt műsorvezető az új médiacégét. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt lehet tudni a villáról

Ezt a villát eredetileg egyébként a kogartos milliárdos Kovács Gábor egyik érdekeltsége szerezte meg az állami Magyar Fejlesztési Banktól 2006-ban, majd 2014-ben a takarékszövetkezeti integrációval megbízott Spéder Zoltánhoz vándorolt az épület. A később Orbánnál kegyvesztetté lett és szinte mindenhonnan kiszorított Spédertől a palota egy időre a miniszterelnök veje, Tiborcz István és a kormányfő barátja, Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Appeninn nevű ingatlankezelő társasághoz került. Ám időközben Tiborcz és Mészáros is kiszállt az Appeninnből, az ingatlan mégis Mészáros közelében maradt a tulajdonjogot megszerző A105 Realty Project Kft-nek köszönhetően, írta meg akkor a Népszava.

Várkonyi Andrea tavaly hagyta ott a LifeTV-t

Mint ismert Várkonyi Andrea tavaly szeptemberben távozott a LifeTV-től, amit Mészáros Lőrinc volt felesége tulajdonol. Ezt követően 10 millió forint törzstőkével, a cégbíróságon bejelentett médiacéget eredetileg még egy érdi címen alapították, és decemberben költöztek a budapesti Andrássy útra. EZ IS OLVASD EL! Kiderült: Várkonyi Andrea hozzámegy Mészáros Lőrinchez

Új feladat

A Whitedog Media Kft. nevű médiacég többek között reklámügynökségi tevékenységgel, film-, videó- és televízióműsor-gyártással, valamint annak utómunkáival, terjesztésével foglalkozik. Továbbá a cégről most kiderült, hogy a High-Tech Suli nevű program keretein belül öt általános iskolában segített kialakítani egy-egy digitális tantermet. NE HAGYD KI! Csak úgy árad belőlük a harmónia: végre megszólalt Várkonyi Andrea, az is kiderült, hogyan jöttek össze Mészáros Lőrinccel

Ez a cég feladata

Feladatuk az, hogy ezekbe az iskolákba elvigyék a CraftBot elnevezésű 3D-s nyomtatót, melynek a gyártója a Craftunique nevű cég. Ebben a cégbe szállt be tavaly 781 millió forinttal a Mészáros Lőrinchez tartozó MKB Bank, mely így most a cég ötödét birtokolja.

Dinamikus fejlődés

Várkonyi Andrea cége egyébként dinamikusan fejlődik, jelenleg 15 munkatárssal dolgoznak együtt, ám a volt tévés nemrégiben újabb állásokat hirdetett meg. EZ IS ÉRDEKELHET: Vajon köt-e házassági szerződést Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc?

Eljegyezték egymást

Mint ismert és ahogyan azt a LikeNews.hu is megírta Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc eljegyezték egymást. A tévés ujján már március elején látható volt a csodálatos eljegyzési gyűrű, ám a párja kilétéről akkor még csak suttogtak. Pár nappal ezelőtt azonban véget vetettek a találgatásoknak, Várkonyi Andrea a hot! magazinnak maga erősítette meg: Mészáros Lőrinc a párja.

Megszólalt Várkonyi Andrea

A hot! magazin tehát megkereste Várkonyi Andreát is, hogy rákérdezzen a magánéletét érintő változásokra, aki szűkszavúan csak ennyit reagált: “A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az.”

Várkonyi Andrea magánélete

Várkonyi Andrea magánéletével kapcsolatosan egyébként az utóbbi időben számos pletyka kelt szárnyra, sokan azt rebesgették, hogy várandós, ám ezt ő maga cáfolta. Ezt követően pedig azzal kerül a bulvároldalak címoldalára, hogy eljegyezték. Mindez pedig már csak azért volt igazán különös, mert a tévés korábban kijelentette, mivel volt már férjnél, nem akar többet házasodni. Még Bochkor Gáborhoz sem ment feleségül, pedig 12 évig alkottak egy párt és közös gyermekük is született. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc – Forrás:  LikeNews montázs