Hihetetlen boldogság érte Gönczi Gábort és a feleségét, ugyanis nemsokára újabb taggal bővül a családjuk, hiszen második gyermeküket várják. A pár már a baba nemét is tudja.

Nehéz időszakon vannak túl

A Tények műsorvezetője és párja most nagyon boldog, azonban nehéz időszakon vannak túl. A koronavírus első hullámakor még nem akarta a családbővítésbe belevágni, viszont szeptember óta már egyre inkább érezték, hogy szeretnének Áronnak, a kisfiuknak kistestvért. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagyobbik gyermekük is nagyon örül

Mint kiderült aggodalmuk alaptalan volt, ugyanis a négyéves gyerkőc a bejelentéskor csak annyit mondott, ő ezt már tudta. „Apa, anya, én ezt már tudom. És azt is, hogy egy fiú és egy lány is ott van a pocakodban. A fiú neve Vencel lesz, jó?” – mondta a kisfiú szilveszterkor.

Nem egy hirtelen ötlet volt

A pár a Story magazinnak mesélt a babavárás pillanatairól, illetve arról is szót ejtettek, hogy ez egyáltalán nem egy hirtelen ötlet volt, már régen eldöntötték, hogy szeretnének még egy gyermeket, a járványhelyzet miatt azonban nehezebben határozták el magukat. Amikor lecsengett a vírus első hulláma, akkor úgy vélték eljött az ideje, hogy belevágjanak.

A koronavírus miatt aggódtak

„Aztán sajnos jött a második hullám, de akkor már nem akartunk ezzel foglalkozni, úgy voltunk vele, mindig lesz valami oka, hogy miért halogassuk” – mondta el Gönczi Gábor a lapnak, aki arról is beszélt, hogy párja, Ildikó, nagyon hamar teherbe esett.

Hamar megfogant a bébi

„Áron is hamar érkezett, ki hitte volna, hogy megint ilyen szerencsénk lesz. Mindenképpen szerettünk volna második babát, és amikor Áron megszületett, sok időpontot tervezgettünk, először kétéves korában szerettünk volna neki kistestvért, majd háromévesen. De mindig tologattuk. Talán azért is, mert Áron szerelmünk második évében érkezett, a legnagyobb boldogságba, és ugyan igazi családdá formált minket, de át is alakította az életünket” – mesélte az édesanya.

Hamar megmutatkoztak a várandósság jelei

A várandósság jelei hamar megmutatkoztak, amit furcsának tartott, mert Áronnál nem így volt, ám mindezek ellenére biztosan érezte, hogy ismét gyermeket vár.

A TV2 is sokat segített Gábornak

„Ott álltunk a fürdőszobában, sikítottunk, öleltük, csókoltuk egymást” – idézte fel a boldog pilllanatot a műsorvezető, amikor kiderült, hogy Ildikó babát vár. A család Ildikó várandósságának kezdetén úgy döntött otthon marad, Áron sem járt óvodában, s bár Gábor eljárt dolgozni, de a TV2-nél kapott egy külön irodát is, a kollégákkal sem találkozott, nehogy bármilyen betegséget hazavigyen.

Stresszes időszak volt

„Stresszes időszak volt, ahol tudtam, segítettem Ildinek, aki olykor egész nap nem tudott felkelni a rosszulléttől. Mindeközben féltem és aggódtam, nekem kellett lenni annak, aki azt sugározza, minden rendben lesz” – mesélte Gábor.

Kislányuk lesz

Ildikó egyébként már túl van a 17. héten, testileg és lelkileg is jól érzi magát és már azt is tudják, hogy kislányuk lesz. „Naponta megköszönöm Ildinek, a sorsnak, a Jóistennek, hogy mindent megkaptam az élettől, tőlük mindent, amire valaha vágytam” – mesélte boldogan Gönczi Gábor.

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan. Néhány napja írtunk róla, hogy Cseke Eszter és S. Takács András is közölték a jó hírt: jön a második csemetéjük. Sáfrány Emese és Hornyák Ádám is napokban jelentette be, hogy babájuk lesz, ők már azt is tudják, hogy fiút várnak. Ha pedig mindez még nem volna elég, akkor Bereczki Zoltán és Bata Éva is bejelentették: szülők lesznek.

Kardos Eszter nemrég hozta világra a kislányát

Itt a LikeNews hírportálon is beszámoltunk róla, hogy a Barátok közt Vandája, Kardos Eszter nemrég hozta világra a kislányát, aki természetes úton 3015 grammal, valamint 50 centisen jött a világra és a Győrfy Zita nevet kapta.

Titokban A Dal műsorvezetője is apa lett

Itt a LikeNews hírportálon írtuk meg, hogy elképesztő örömhírről számolt be a közösségi oldalán Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie. A Dal 2021 műsorvezőjének ugyanis néhány héttel ezelőtt, a legnagyobb titokban megszületett a kislánya, aki a Léna Hanga nevet kapta. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gönczi Gábor, TV2