Kórházba került Gyurcsány Ferenc! A politikus allergiás reakció miatt került be, de a jelenlegi információk szerint már jól van és haza is engedték.

Néhány napja még a Parlamentben szólalt fel

A Demokratikus Koalíció elnöke néhány nappal ezelőtt még az Országházban szólalt fel, ahol a saját apja bűnözői múltjáról is mesélt, majd gyilkossággal vádolta és börtönnel fenyegette a kormánypárti képviselőket. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!  

A koronavírus halálos áldozatai miatt szólalt fel

A politikus azt mondta, ha az ő apját néhány tízezer forintért elvitték, akkor a kormány tagjait is el kell, ugyanis szerinte ők okolhatóak a rengeteg koronavírus halálos áldozatért itthon. EZ IS ÉRDEKELHET! Újabb 285 emberéletet követelt a koronavírus itthon, sok az új fertőzött is

Allergiás reakció miatt került kórházba

„Gyurcsány Ferencnél allergiás reakciót váltott ki valami tegnap este, ezért éjjel kórházi kezelésre szorult. Az orvosok egyelőre nem tudták megmondani, hogy mi válthatta ki ezt az allergiás reakciót. Elmondásuk szerint legnagyobb valószínűséggel étel, vagy valami pók- vagy rovarcsípés okozhatta” – közölte a DK szóvivője, Barkóczi Balázs a Blikkel.

Hazaengedték

„Elnök úr ellátás után még az éjjel hazatért. A mai napon folytatódnak a kivizsgálások, hogy megtudják, mi okozhatta az allergiás reakciót” – mondta a szóvivő.

Felesége nemrégiben átesett a koronavíruson

Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára nemrégiben átesett a koronavíruson, állapota olyan súlyos volt, hogy kétoldali tüdőgyulladása lett – írta meg a Blikk. A politikusnő azonban végig bizakodó volt és szerencsére valóban sikerült legyőznie a betegséget.

Kisfiával Brüsszelben maradtak

Amíg felesége Magyarországon lábadozott addig Gyurcsány Ferenc a kisfiával Brüsszelben maradt, ahonnan több fotót is megosztott. Kisfia egy iskolai feladat miatt magyar kishuszárnak öltözött a belga fővárosban.

Íme, a fotó

Beoltották a koronavírus ellen

A politikus a hónap elején megkapta a koronavírus elleni vakcina első adagját. Gyurcsány Ferencet a Pfizerrel oltották be, amiről ő maga számolt be a közösségi oldalán. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!  

Kiemelt kép: Gyurcsány Ferenc – Forrás: Youtube-videó