Igazi bébibumm van a magyar sztárvilágban! Kiderült, hogy a Magna Cum Laude gitárosa, Szabó Tibi hamarosan apai örömök elé néz, ugyanis párjával első gyermeküket várják.

Kisfiúk lesz

A zenész alig várja, hogy édesapa legyen. „Óriási boldogság közeleg, hiszen márciusban végre apuka lehetek. Elmondhatatlanul jó érzés. Nagyon várjuk kisfiunk érkezését. Biztos vagyok benne, hogy a jelenléte sok mindent megváltoztat majd, és új fejezetet nyit a mindennapjainkban” – nyilatkozta Szabó Tibi a BEOL-nak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tizenhatéves kora óta zenél

A népszerű magyar zenekar gitárosa egyébként már 16 éves kora óta zenél és ír dalokat. A Magna Cum Laude dalai közül, olyan szerzemények fűződnek a nevéhez, mint Vidéki sanzon, a Pálinka dal, a Színezd újra!, a Volna-e kedved?, vagy a Piros az alma, amelyeket a magyar rádiók folyamatosan játszanak.

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan. Néhány napja arról írtunk, hogy Sáfrány Emese is babát vár, legutóbb pedig Cseke Eszter és S. Takács András közölték a jó hírt: jön a második csemetéjük.

Bereczki Zoli is ismét apa lesz

Első közös gyermekét várja Bereczki Zoltán és Bata Éva. A színésznő úgy tűnik már túl is van a várandósságának első szakaszán, a picit az év második felére várják.

Éva már túl van az első trimeszteren

“Éva túl van az első trimeszteren, azaz a harmadik hónapon, így lassan már látható is, hogy babát hord a szíve alatt. Éppen ezért egy szakmai döntést is meg kellett hoznia, minden olyan színházban, ahol játszik, jelezte, hogy ha a következő hetekben, hónapokban, amennyiben beindul esetleg a színházi élet, akkor nem tudja vállalni a szerepeit, ugyanis egy sokkal nagyobb feladat vár rá idén – árulta el az informátor.

Már az első találkozás sorsfordító volt

Bereczki Zoltán egyébként már korábban arról beszélt, hogy Bata Évával való első találkozásukkor érezte, hogy valami megváltozott az életében. “Akkor volt egy pillanat, egy kézfogás, amit nemcsak a tenyeremmel éreztem, hanem a gerincemen is végigfutott. Nem tudtam, hogy ebből szerelem lesz, de reméltem” – mondta korábban a hot! magazinnak a színész, aki igyekszik a szerelmével a reflektoroktól távol élni az életüket. A kapcsolatukról csak annyit lehet tudni, hogy természetesen életük szerves része Zoli előző házasságából született kislánya, Zorka.

A karantén alatt erősebb lett a kapcsolatuk

A lap informátora szerint a karantén és a bezártság csak még inkább összehozta őket és megerősítette a kapcsolatukat. Rájöttek milyen erős érzelmek fűzik őket egymáshoz.

Kardos Eszter nemrég hozta világra a kislányát

Itt a LikeNews hírportálon is beszámoltunk róla, hogy a Barátok közt Vandája, Kardos Eszter nemrég hozta világra a kislányát, aki természetes úton 3015 grammal, valamint 50 centisen jött a világra és a Győrfy Zita nevet kapta.

Titokban A Dal műsorvezetője is apa lett

Itt a LikeNews hírportálon írtuk meg, hogy elképesztő örömhírről számolt be a közösségi oldalán Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie. A Dal 2021 műsorvezőjének ugyanis néhány héttel ezelőtt, a legnagyobb titokban megszületett a kislánya, aki a Léna Hanga nevet kapta. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szabó Tibi – Forrás: Youtube- videó