A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy Horváth Éva bejelentette, hogy a második gyermekével várandós. A 42 éves modell a Story Magazinnak mesélt arról, hogy újra anyai örömök elé néz.

Kisfia lesz ismét

Horváth Éva már azt is tudja, hogy négyéves “nagy” fia kisfiút kap kistestvérként, bár arról egyelőre nincsenek információk, hogy a csöppség mikor érkezik meg a családba. A modell a Story magazin címlapján jelentette be, hogy újra várandós. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kristóf 2017-ben született

Éva első kisfia 2017-ben született meg. Várandósságát akkor végigkísérte a média, gyakorlatilag mindig lehetett tudni, hogy éppen mekkorát is nőtt a modell pocakja.

Instagramján jelentette be

Az örömhírt, hogy gyermeket adott első gyermekének Instagram oldalán jelentette be, egy fotóval tudatta a követőivel, hogy Kristóf megérkezett.

Szilveszterkor derült ki

A csinos modell a hetilapnak elmesélte, hogy szilveszterkor vált párjával számukra világossá, hogy ismét szülők lesznek, ugyanis ő az nap nem érezte jól magát, a hasa is feszült, valamint rettenetes fáradtság lett úrrá rajta. „Feszült a hasam, így mielőtt megérkeztek a vendégek csináltam egy terhességi tesztet. Nagyon halovány csík jelent meg, nem volt egyértelmű az eredmény. Megkérdeztem a párom, mit gondol, vajon ez egy pozitív vagy negatív teszt? Rövid godolkodás után eldöntöttük, hogy igen, látunk csíkot, ez bizony pozitív” – mesélte a Story Magazinnak Éva.

Több tesztet is csinált

A várandós anyuka később több tesztet is csinált és bizony mindegyik pozitív eredményt mutatott.

A nagyik nem értették

Éváék aranyos módon szerették volna a nagymamákkal is közölni az örömhírt, ezért az első eredményről készült fotót küldték el nekik, ám órákig nem érkezett semmilyen válasz, mire kiderült, hogy ők azt hitték, hogy egy pozitív koronavírus-teszt eredményt látnak. „Két órán át egyikük sem reagált, mint kiderült, azt hitték, hogy egy Covid-tesztről készült képet látnak. Aztán persze, volt nagy meglepetés, örültek a hírnek. Kristóf pedig gyakran mutogat a pocakomra, tündéri, nagy izgalommal várja, hogy a kis testvére végre kibújjon” – mondta a modell.

Már tervezték a családbővítést

Éva és párja már a tavalyi Balin töltött nyaralásuk óta tudta, hogy kisfiúk Kristóf megérett rá, hogy legyen egy kistestvére, ám végül a pandémia miatt halogatták, de végül rájött, hogy csak időhúzás kivárni a járvány végét.

Meg is jósolták

Közben pedig a modell azt is elárulta, hogy Radics Ági egy jóslás alkalmával elmondta neki, hogy még idén várható a gyermekáldás és végül így is lett.

Azt hitte lányos anyuka lesz

„Egész életemben biztos voltam benne, hogy lányos anya leszek, de a párommal belenyugodtunk: nálunk bizony teljes férfiuralom lesz; azóta azt is megfejtettem, miért. Nem tudtam bánni a férfiakkal, ezért szerintem úgy döntöttek odafönn, hogy fiúkat kapok, hogy tanuljak tőlük. Itt a lehetőség, hogy életem hátralévő részében megtanuljam kezelni a másik nemet” – nyilatkozta Horváth Éva a Storynak.

Erre biztat

Évának és kedvesének a kétgyerekes család újdonság lesz, ugyanis ők mindketten egykék. A kora miatt viszont egyáltalán nem aggódik, rengeteg nő szül 40 fölött, így akinek korábban nem jött össze, azokat is bátorítja, hogy vágjanak bele. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan. Néhány napja arról írtunk, hogy Sáfrány Emese is babát vár, legutóbb pedig Cseke Eszter és S. Takács András közölték a jó hírt: jön a második csemetéjük. Első közös gyermekét várja Bereczki Zoltán és Bata Éva. A színésznő úgy tűnik már túl is van a várandósságának első szakaszán, a picit az év második felére várják. Néhány nappal ezelőtt Mihalik Enikő jelentette be, hogy kisbabát vár, sőt az is kiderült, hogy feleségül ment szerelmével. A páros esküvőjét pedig nem más celebrálta, mint Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.

Kiemelt kép: Horváth Éva – Forrás: TV2