Ismét anya lesz a magyar szépségkirálynő! Polgár Kriszta az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy harmadik gyermekével várandós. Idén igazi bébibumm! van a magyar sztárvilágban.

Imádnivaló képpel jelentették be

A modell és családja egy aranyos egyenpólós képpel jelentették be, hogy érkezik a kistesó, ám arra még egyelőre nem derült fény, hogy a legkisebb csöppség kislánya, vagy kisfiú-e. „Máris szeretünk” – írta a képhez Kriszta.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Íme, a fotó

Már van két fiúk

Krisztának és férjének Szabolcsnak már van két fia Olivér a legnagyobb és Vincent, aki 2015-ben született. A család egyébként évek óta az Egyesült Államokban, Texas államban él.

Mihalik Enikő is babát vár

Nem Kriszta az egyetlen népszerű magyar modell, aki gyermeket vár, ugyanis Mihalik Enikő is az első gyermekével várandós. Habár Enikőék nem kifejezettek tervezték a gyermeket, de nem is lepődtek meg rajta és, amikor a kezében volt a pozitív terhességi teszt, akkor egyszerre örült és izgult is, de párja rögtön megnyugtatta, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Enikő kislányt hord a szíve alatt.

Itt fog szülni

A modell és párja eldöntötték, hogy gyermekük New York-ban fog megszületni és az elkövetkezendő három évet biztosan ott töltik majd, később pedig úgy tervezik, hogy ingázni fognak az USA és Magyarország között. EZ IS ÉRDEKELHET! Beoltották koronavírus ellen a várandós magyar énekesnőt – Merkely doktor adta be neki a vakcinát – fotó

Ő adta össze őket

Enikő azt is elárulta, hogy a megismerkedésük után 11 hónappal tette fel neki a nagy kérdést Dávid, és már az esküvőn is túl vannak, ám igen szűkkörű volt a járványhelyzetre való tekintettel. A modellt és párját Karácsony Gergely adta össze, amire Enikő nagyon büszke, hogy Budapest főpolgármestere előtt mondták ki a boldogító igent.

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan. Néhány napja arról írtunk, hogy Sáfrány Emese is babát vár, legutóbb pedig Cseke Eszter és S. Takács András közölték a jó hírt: jön a második csemetéjük.

Bereczki Zoli is ismét apa lesz

Első közös gyermekét várja Bereczki Zoltán és Bata Éva. A színésznő úgy tűnik már túl is van a várandósságának első szakaszán, a picit az év második felére várják.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Magna Cum Laude gitárosa és párja is szülői örömök elé néznek

Kiderült, hogy a Magna Cum Laude gitárosa, Szabó Tibi hamarosan apai örömök elé néz, ugyanis párjával első gyermeküket várják. A zenész alig várja, hogy édesapa legyen. “Óriási boldogság közeleg, hiszen márciusban végre apuka lehetek. Elmondhatatlanul jó érzés. Nagyon várjuk kisfiunk érkezését. Biztos vagyok benne, hogy a jelenléte sok mindent megváltoztat majd, és új fejezetet nyit a mindennapjainkban”. KAPCSOLÓDÓÚjabb gólyahír: 51 évesen apai örömök elé néz a népszerű magyar zenekar gitárosa

Meghan Markle és Harry herceg is második gyermeküket várják

A ma már Amerikában élő hercegi pár is a második gyermeküket várja. Arra is fény derült, hogy Meghan kislányt hord a szíve alatt. Harry és Meghan első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án született. Harry jelenleg a hatodik, Archie a hetedik a brit trónutódlási sorban, így Sussex hercegének és hercegnőjének második gyermeke a nyolcadik helyre kerül.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Polgár Kriszta – Forrás: Fem3