Havas Henrik ismét megmondja. A tanár úr nemrégiben a Mészáros Lőrinc Várkonyi Andrea párosnak szólt oda – bár még csak találgatások folynak a tekintetben, hogy ők valóban egy párt alkotnak-e – azt követően, hogy Várkonyi Andrea egy hatalmas köves gyűrűvel az ujján jelent meg a Mokka adásában.

A váratlan eljegyzés

Mint ismert nem sokkal később ki is derült, hogy Várkonyi Andreát bizony eljegyezték, egy üzletember menyasszonya lett. Bár hivatalosan még nem tudni, ki is lehet ez az üzletember, ám találgatások már egy ideje folynak arról, hogy bizony nem másról, mint Mészáros Lőrincről van szó. Mint megírtuk a pletykák már hónapokkal ezelőtt beindultak, egészen pontosan akkor, amikor Várkonyi Andrea váratlanul otthagyta a Mészáros Beatrix által tulajdonolt LifeTV csatornáját. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sejtelmes egybeesések

Mindez pedig nagyjából egy időben történt azzal, hogy Mészáros Lőrinc és Beatrix asszony bejelentették: válnak. Ezután már csak hab volt a tortán, hogy Várkonyi Andrea egy a Mészáros Lőrinc nevéhez köthető ingatlanba költöztette az új médiacégét. IDE KAPCSOLÓDIK: Havas Henrik Várkonyi Andrea eljegyzéséről: akkor most Mészáros Lőrinc lett a gyűrűk ura?

Hosszú hétvége Dubajban

Ezt követően nem sokkal egy olvasói fotó buktatta le őket, amit a Telex tett közzé, most pedig nagyon úgy fest, hogy együtt jártak a hosszú hétvégén Dubajban. Kíváncsiak várjuk egyébként, hogy erre reagál-e majd Havas tanár úr, aki legutóbbi videójában azt a témát járja körbe, hogy a Fidesz vajon már 2022-re gyúr-e. Várkonyi Andreával kapcsolatos híreink itt érhetők el.

Mire játszik a Fidesz?

Havas Henrik a videóban többek között arról beszél, hogy egy általános iskolai alsó tagozatos gyerek is érti, hogy mire is játszik a Fidesz. A Fidesz mint mondja arra játszik, hogy tudatában van annak: az egykori konzervatív jobboldalinak számító jobbikos szimpatizáns választók nem fognak szavazni olyan jelöltre, aki DK-s, tehát, aki Gyurcsány Ferenc pártjából kerül ki. Különösen a Gyurcsánynénak nevezett, Dobrev Klára nevű hölgyre. EZ IS ÉRDEKELHET: Gyurcsány Ferenc durván kiakadt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea állítólagos dubaji útján – fotó

Az elkötelezettek

„Maradjunk annyiban, hogy az csak egy dolog, hogy melyik pártnak hány elkötelezett szimpatizánsa van, aki azonnal megy tüntetni, azonnal aláír, tehát egy ilyen hívő szekta, ilyen van egyébként nyilván a Fidesznél is” – mondja.

Karácsony Gergely is szóba került

„A másik pedig az, hogy vannak, akik Karácsony Gergelyben kedvelik a személyiségét, a visszafogottságát, tehát ezzel a visszafogottságával a lányos anyák is nagyon elégedettek.”

Na és Jakab Péter?

„A Jakabot csesztetni kell, mert a Mi Hazánk már elvitt néhány szavazót. Éppen ezért csesztetni kell, mert építi a Jobbikot. Hozzáteszem én sosem voltam jobbikos” – mondja.

Itt a teljes videó:

Ez a lényeg

Vagyis mindent összevetve a dolog lényege a Fidesz részéről, hogy a jobbikos nem fog szavazni a „gyurcsányistákra”, a „gyurcsányisták” nem fognak szavazni a jobbikosra, csak egy gond van: Jakab Péter. Mert nem találnak rajta fogást, a Jakabnak pedig akkora pofája van a parlamenteben, hogy imádják. „Ezért mondom én azt, hogy ezt a dolgot egyetlen módon lehetne feloldani, ha én lennék a miniszterelnök jelölt.” – mondja a felvételen Havas Henrik. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Havas Henrik – Forrás: Nemzeti Televízió