A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy Berki Krisztián és Berki Mazsi első közös gyermeküket várják. A sztárnak már van egy kislánya, Natasa Zselyke, akinek az édesanyja Hódi Pamela. Most napvilágot látott a felvétel, ahol Krisztián megtudja, hogy másodszor is édesapa lesz.

Valentin-napon történt

A felvétel Valentin-napkor készült, amikor Mazsi átnyújtott a férjének egy pozitív terhességi-tesztet. A celeb természetesen nagyon örült, amikor megtudta, hogy újra apa lesz. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megkérdezte, hogy fiú-e

Krisztián viccesen azt is megkérdezte a párjától, hogy kisfiú lesz-e, hiszen az egykori Fradi igazgató nagyon régóta vágyik már egy fiúgyermekre. A videóban az is kiderül, hogy Mazsi egészségére mostantól nagyon fog vigyázni Krisztián. Több kommentelő is leírta, hogy ritkán látni Berki Krisztiánnak ezt az arcát.

Íme, a teljes videó

Sokáig nem jártak sikerrel

Berkiék hosszú ideig hiába próbálkoztak nem jött a baba, ám mostanában már a rajongók is sejtették Mazsi várandósságát, ugyanis a legújabb fotóin látni, hogy gömbölyödik a pocakja. KAPCSOLÓDÓ! Gólyahír: első közös gyermeküket várják Berkiék – Krisztián és Mazsi őszintén beszéltek a kálváriájukról

Ezt mondta a pár egyik barátja

“Krisztiánék szeptember óta próbálkoztak, nagyon szerettek volna már kisbabát. Együtt képzelik el a jövőjüket és szeretnék, ha több gyermekük is lenne. Amikor kiderült, hogy Mazsi terhes, nagyon megörültek, de mivel az első 12 hét kritikus időszaknak számít, így nem szerették volna korábban megosztani a jó hírt a követőikkel. Nemrég megvolt minden harmadik hónapos vizsgálat, és a pici jól van, makkegészséges, ami fantasztikus hír” – nyilatkozta a barát a Blikknek néhány napja.

Így fogant meg a baba

Az interneten találtak rá az akupunktúrás kezelésre, amikor további alternatív gyógymódokat keresett a pár, hogy megfoganjon a babájuk. ” Amikor legközelebb mentem a természetgyógyászomhoz, megkértem, hogy kezeljen akupunktúrával. És a második alkalom után meg is fogant a baba! Kellett mindehhez a vitaminkúra, az akupunktúra a stresszmentesebb élet, és hogy ne görcsösen akarjam az egészet, ami, valljuk be, sok év próbálkozás után iszonyúan nehéz. Ez valahol csoda!” – nyilatkozta a boldog kismama.

Krisztián érezte

Berki Krisztián állítása szerint ő tudta, amikor egy csodálatos együttlétükkor megfogant a gyermekük. “Az egyik csodálatos együttlétünk után azt mondtam magamban, hogy most lett terhes. Íg is történt! Szerintem, amikor a férfi akarja, akkor lesz gyermek. Fel is tettem az i-re a pontot” – mondta Krisztián a hot! magazinnak nemrégiben. 

Nemrégiben megmutatta a pocakját

A LikeNews.hu is megírta, hogy Mazsi néhány napja megmutatta a várandós pocakját is, valamint megköszönte a sok kedves üzenetet, amiket a követőitől kapott, miután napvilágot látott a várandósságának a híre. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan. Néhány hete arról írtunk, hogy Sáfrány Emese is babát vár, valamint nemrégiben Cseke Eszter és S. Takács András közölték a jó hírt: jön a második csemetéjük.

Kiemelt kép: Berki Krisztián és Berki Mazsi – Forrás:TV2