A LikeNews is megírta.hu, hogy hatalmas örömhírről számolt be Tápai Szabina és Kucsera Gábor. A párosnak hamarosan kisbabája születik.A párnak már van két gyermeke: a hétéves Beni és a két éves Milla, akik most kistesót kapnak. Végre arra is fény derült, hogy Szabina milyen nemű gyermeket hord a szíve alatt.

Csak egészséges legyen

Szabináék néhány hónapja a Story magazin címlapján jelentették be, hogy hamarosan bővül a családjuk s bár a kicsi nemét még akkor nem tudták, egyetlen kívánságuk csupán annyi volt, hogy egészséges legyen. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meglepődött pedig…

Amikor nem jött meg a menstruációm, azonnal csináltam egy tesztet. Egyértelműen pozitív lett, amin nem kellett volna meglepődnöm, elvégre nem szedtem fogamzásgátlót, egyébként is mindkét gyerekünk könnyen fogant. Mégis meglepődtem, hogy ilyen hamar összehoztuk a babát. Örülök nagyon. Hamarosan 35 éves leszek, Gábor 38 múlt, ez a kor ideális a harmadik gyerekünk vállalására – mondta a lapnak Tápai Szabina.

Nem lesz több baba

Szabina a várandósságának bejelentése után nem sokkal kijelentette, hogy a harmadik gyereknél biztosan megállnak, sőt egy “Lökjetek a Dunába, ha még egy gyereket vállalok” kijelentéssel tette nyilvánvalóvá, hogy tényleg nem lesz negyedik baba. KAPCSOLÓDÓ! “Lökjetek a Dunába, ha még egy gyereket vállalok” – három gyereknél megáll Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Kucserának pocakos kismamaként is tetszik a párja

Kucsera Gábor a Best Magazinnak elmondta, hogy pocakos kismamaként is szexinek látja Szabinát és próbál a feleségének segíteni a várandóssága alatt is mindenben, hogy levegye a válláról a terheket.

Kiderült a neme

A sportoló páros harmadik gyermeke kislány lesz. A magazinnak elárulták, hogy igazából mindegy volt számukra, hiszen már van egy kisfiúk és egy kislányuk is, de úgy látszik a családban a nők lesznek túlerőben. OLVASD EL EZT IS! Kiderült Kucsera Gábor és Tápai Szabina hálószoba titka: évek óta külön alszanak

Izgalmasabb az élete szülőként

Habár Kucsera Gábor korábban nem vetette meg a jó bulikat és nagy csajozós hírében állt, mióta gyerekei vannak ez teljesen megváltozott. Legutóbb azt nyilatkozta, hogy szülőként izgalmasabb az élete, mint valaha volt.

Beoltották Tápai Szabinát is

Mint megírtuk, Tápai Szabina is várandós kismamaként úgy döntött, hogy él az oltás lehetőségével, így ő is megkapta a vakcinát nemrégiben. Az egykori kézilabdázó az oltás előtt konzultált a háziorvosával és a nőgyógyászával, akik minden benne felmerülő kérdésre válaszoltak és végül úgy döntött, hogy beoltatja magát. KAPCSOLÓDÓ! Több magyar sztárkismama megkapta a koronavírus elleni vakcinát – így érzik most magukat

Így érezte magát

Szabina a Borsnak azt is elárulta néhány hete, hogy érzi most magát. “Jól vagyunk, sokat pihenünk, és szépen nő a pocakom. Bár a két gyerekvállalásomhoz képest ez sokkal nehezebb terhesség, de minden rendben van, lassan a harmadik trimeszterbe lépek”.

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós.Néhány hónapja arról írtunk, hogy Sáfrány Emese is babát vár, valamint nemrégiben Cseke Eszter és S. Takács András közölték a jó hírt: jön a második csemetéjük.

Berki Mazsi is várandós

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy első gyermekével várandós Berki Renáta, azaz Mazsi. Berki Krisztián és felesége már régóta szerették volna a kapcsolatukat megpecsételni egy közös gyerekkel, ám sokáig hiába próbálkoztak, de végre hamarosan együtt élhetik át a szülői lét örömeit. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kucsera Gábor és Tápai Szabina – Forrás: Fem3