Újra anyai örömök elé néz Szekeres Nóra! A népszerű műsorvezető már három gyermek édesanyja, ám nem sokkal a 40. születésnapja előtt megtudta, hogy új taggal bővül a családja.

Van két nagyobb gyereke és egy 7 éves kisfia

Nórának előző házasságából született egy lánya Noa és egy fia Milán, akik már 20 és 18 évesek. Hét évvel ezelőtt pedig második férjével Komonczi Zsolttal megszületett első közös gyermekük Alexander. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Más ez a terhesség

Nóra az Anya Magazinnak mesélt arról, hogy miben más ez a terhessége, mint 20 évvel ezelőtt. „Sokkal többet foglalkoztat, mint korábban. Akkor még könnyedebb volt minden, mind fizikailag, mind lelkileg. 20 évesen még nem izgulsz annyit, nem szorongsz annyi dolog miatt. Most sokkal több mindenen töprengek, mint akkor, és nemcsak a korom miatt, hanem még ez a pandémiás helyzet is pluszban ránk pakol félelmeket” – mesélte a műsorvezető a portálnak.

Sok a rosszullét

A tévés elárulta, hogy első két terhességénél nem igazán voltak rosszullétei, a harmadikat már kicsit nehezebben viselte, ám a mostani negyedik émelygésekkel teli.

Kórházban fog szülni

Nóra a magazinnak elárulta, hogy kórházban fogja világra hozni a kisbabáját, ugyanis számára az otthonszülés szóba sem jön, mert megnyugtatja az orvosok jelenléte. EZ IS ÉRDEKELHET! Beoltották koronavírus ellen a várandós magyar énekesnőt – Merkely doktor adta be neki a vakcinát – fotó

Tervezett baba

A műsorvezető három nagyobbik gyermeke és a mostani baba is tervezett gyerek volt. „Mindegyik gyerekem tervezett volt. És vágyott. Azt gondolom, főleg, mióta sokat olvastam a témával kapcsolatban, hogy ez jó indulás az élethez, hogy várnak téged és vágynak rád” – folytatta a lapnak.

A 40. születésnapja előtt tudta meg, hogy terhes

Nóra elárulta, hogy a várandóssága kiderülése előtt a kora miatt hezitált, hogy tényleg jó ötlet-e még egy babát vállalni. A tévés eredetileg azt a dátumot tűzte ki magának, hogy ha 40 éves koráig nem jön össze a baba, akkor elengedi a történetet, ám pont a születésnapja előtt egy nappal kiderült, hogy gyermeket vár.

A gyerekei is izgatottak

A tévés 7 éves kisfia Alex nagyon várja a kicsi érkezését, de a két felnőtt gyermeke is izgatott az új családtag miatt. ” Jó dolog beleszületni egy olyan családba, amiben van két bátyád és egy nővéred, akik ráadásul nagyon jó testvérek is” -nyilatkozta Nóra.

Baráti a viszony, de mégis csak az anyukájuk

A műsorvezető kapcsolata két nagyobb gyermekével Noával és Miluval baráti jellegű, hiszen nagyon fiatalon szülte őket, de mégis más. „Mert igen, persze, fiatalon szültem, és baráti a viszony a nagyokkal, de azért én mégiscsak az anyjuk vagyok. Az egy másik státusz. Mindig máshogy fogok aggódni értük, kritikát megfogalmazni, mint a testvérük vagy a barátjuk”.

Polgár Kriszta harmadik gyermekével várandós

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy ismét anya lesz a magyar szépségkirálynő! Polgár Kriszta az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy harmadik gyermekével várandós.

Mihalik Enikő is babát vár

Nem Kriszta az egyetlen népszerű magyar modell, aki gyermeket vár, ugyanis Mihalik Enikő is az első gyermekével várandós. Habár Enikőék nem kifejezettek tervezték a gyermeket, de nem is lepődtek meg rajta és, amikor a kezében volt a pozitív terhességi teszt, akkor egyszerre örült és izgult is, de párja rögtön megnyugtatta, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Enikő kislányt hord a szíve alatt.

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan. Néhány hete arról írtunk, hogy Sáfrány Emese is babát vár, valamint nemrégiben Cseke Eszter és S. Takács András közölték a jó hírt: jön a második csemetéjük.

Bereczki Zoli is ismét apa lesz

Első közös gyermekét várja Bereczki Zoltán és Bata Éva. A színésznő úgy tűnik már túl is van a várandósságának első szakaszán, a picit az év második felére várják.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szekeres Nóra – Forrás: Fem3