Ismét édesanyai örömök elé néz Horváth Éva. A 42 éves modell a Story magazin címlapján jelentette be, hogy újra várandós.

Kisfia lesz ismét

Horváth Éva már azt is tudja, hogy négyéves „nagy” fia kisfiút kap kistestvérként, bár arról egyelőre nincsenek információk, hogy a csöppség mikor érkezik meg a családba. A modell a Story magazin címlapján jelentette be, hogy újra várandós. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kristóf 2017-ben született

Éva első kisfia 2017-ben született meg. Várandósságát akkor végigkísérte a média, gyakorlatilag mindig lehetett tudni, hogy éppen mekkorát is nőtt a modell pocakja.

Instagramján jelentette be

Az örömhírt, hogy gyermeket adott első gyermekének Instagram oldalán jelentette be, egy fotóval tudatta a követőivel, hogy Kristóf megérkezett.

Ezt a fotót osztotta meg akkor

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan. Néhány napja arról írtunk, hogy Sáfrány Emese is babát vár, legutóbb pedig Cseke Eszter és S. Takács András közölték a jó hírt: jön a második csemetéjük.

Bereczki Zoli is ismét apa lesz

Első közös gyermekét várja Bereczki Zoltán és Bata Éva. A színésznő úgy tűnik már túl is van a várandósságának első szakaszán, a picit az év második felére várják.

A Magna Cum Laude gitárosa és párja is szülői örömök elé néznek

Kiderült, hogy a Magna Cum Laude gitárosa, Szabó Tibi hamarosan apai örömök elé néz, ugyanis párjával első gyermeküket várják. A zenész alig várja, hogy édesapa legyen. “Óriási boldogság közeleg, hiszen márciusban végre apuka lehetek. Elmondhatatlanul jó érzés. Nagyon várjuk kisfiunk érkezését. Biztos vagyok benne, hogy a jelenléte sok mindent megváltoztat majd, és új fejezetet nyit a mindennapjainkban”. KAPCSOLÓDÓÚjabb gólyahír: 51 évesen apai örömök elé néz a népszerű magyar zenekar gitárosa

Mihalik Enikő is babát vár

Néhány nappal ezelőtt Mihalik Enikő jelentette be, hogy kisbabát vár, sőt az is kiderült, hogy feleségül ment szerelmével. A páros esküvőjét pedig nem más celebrálta, mint Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Horváth Éva – Forrás: LifeTV