Mint megírtuk, Rácz Jenő és menyasszonya elhagyták az országot és a budapesti reptérről jelentkeztek be a közösségi oldalukon. Most arra is fény derült, hogy a jegyespár hová utazott, ugyanis Dóri a közösségi oldalán elárulta a titkot.

Itt pihennek

Dóri az álomnyaralásról egy fotót is megosztott, valamint a hozzászólásokban elárulta a kíváncsi rajongóknak, hogy Jenővel Mexikót választották úti célként – szúrta ki a Blikk. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A természet csodáit keresi

„Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha elutazom, engem soha sem az épületek érdekelnek, én a természet csodáit keresem. Tökéletes! Más szó nem is jut eszembe, amikor az állatokat, élővilágokat figyelem, az én arcomra így lehet a legnagyobb mosolyt varázsolni. Föld napja van ma, vigyázzunk együtt erre a hihetetlenül színes bolygóra” – írta Dóri a bejegyzésében néhány napja a Föld napján.

Íme, a fotó

Esküvői lázban égnek

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy esküvő lázban ég Rácz Jenő és kedvese Gyuricza Dóra. A sztárséf tavaly jegyezte el szerelmét és már alig várják, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. Dóri már a ruháját is kiválasztotta. KAPCSOLÓDÓ! Már a menyasszonyi ruhát is kiválasztotta Rácz Jenő kedvese: lázasan készülődnek a nagy napra

Nehezen tudott dönteni

Dóri néhány hete a Story Magazinnak elárulta, hogy bizony nem volt könnyű döntést hozni az esküvői ruhát illetően. Több szalonban is járt és mindegyiknél egyre lelkesebb volt, de minden egyes próba után azon tűnődött, hogy vajon hogyan fog választani ennyi szép ruha közül. “Annyira szépek ezek a ruhák és annyira szépnek érzi magát bennük egy nő, hogy egyszerűen lehetetlennek tűnt a választás” – nyilatkozta az izgatott menyasszony, akinek végül édesanyja és nővére segített választani.

Már a családalapításon gondolkodnak

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy nemrégiben az RTL Klub Reggeli műsorában vendégeskedett Rácz Jenő, sztárséf és menyasszonya, ahol már a családalapítás és babanevek is szóba kerültek. A páros Peller Mariann és Peller Anna kérdéseire válaszolt a családtervezéssel kapcsolatban. Jenőék elárulták, hogy ezt nem tervezik olyan precízen, hanem úgy vannak vele, ahogy történik, majd úgy lesz. 

Már a nevek is szóba kerültek

Elárulták, hogyha fiú lesz, akkor Jenő lesz, ugyanis a sztárséf is már az ötödik, aki ezt a nevet kapta a családban. Jenő viccesen megjegyezte, ha kislány lesz, akkor Kamilla lesz, mert szereti a kamillateát. KAPCSOLÓDÓ! Hoppá: Rácz Jenőék már a családalapításon gondolkodnak – elárulták, hogy milyen fiúnevet adnának leendőbeli gyermeküknek

Ilyen szülők lesznek

Jenő szerint Dóri egy cuki anyuka lesz, ugyanis már most is képes akár este kilenckor is kalácsot sütni. A sztárséf pedig tudja, hogy nagyon sokat fog játszani a gyermekeivel, párja pedig hozzátette, hogy Jenőt imádják a kicsik.

A gyerekek számában még nem egyeztek meg

Jenő egyelőre két gyermeket szeretne, elmondta, hogy az fontos, hogy legyen az embernek testvére, ám Dóri inkább három gyerekben gondolkodik, ugyanis ők is négyen vannak testvérek, így ő nagy családot szeretne. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bébibumm van a sztároknál

Habár Rácz Jenőéknél még nem jön a baba, de a magyar sztárvilágban rengetegen néznek szülői örömök elé. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan. Néhány hónapja írtunk róla, hogy Cseke Eszter és S. Takács András is közölték a jó hírt: jön a második csemetéjük. Sáfrány Emese és Hornyák Ádám is nemrégiben jelentette be, hogy babájuk lesz, ők már azt is tudják, hogy fiút várnak. Ha pedig mindez még nem volna elég, akkor Bereczki Zoltán és Bata Éva is bejelentették: szülők lesznek.

Kiemelt kép: Rácz Jenő és Gyuricza Dóra – Forrás:RTL Klub