A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy Pintér Adrienn élete egyik legboldogabb időszakát éli, ugyanis várandós harmadik gyermekével. Két ikerfiú után a csinos műsorvezető egy kislányt hord a szíve alatt. Azonban csak most derült rá fény, hogy bizony Adrienn is komoly betegséggel küzd.

Máig emlékszik rá

„Bár már évekkel ezelőtt történt, élénken emlékszem az érzésre. Nem kaptam levegőt, olyan volt, mintha egy csomó lett volna a torkomban. Ájulás közeli állapotban voltam, erős szívdobogást éreztem és sírórohamok is rám törtek, ráadásul elég sűrűn” – kezdte Ada a Blikknek. Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Orvoshoz fordult

A műsorvezető a kellemetlen tünetek után rögtön orvoshoz fordult, ugyanis biztos volt benne, hogy valamilyen egészségügyi probléma okozza mindezt. Az orvosa már akkor is mondta neki, hogy pánikrohamról lehet szó, ám ő ezt nem akarta elhinni. „Meggyőződésem volt, hogy valami bajom van, pedig a doktor mondta, ez pánikroham. Nem akartam elhinni, állítottam, hogy „én nem vagyok hülye”… Beutalót kértem a fülészetre, még a tüdőmet is megnézettem, persze kiderült, hogy minden rendben. Valahogy úgy élt ez a fejemben, hogy csak annak lehet hasonló baja, akinél valami nincs rendben. Ma már persze tudom, hogy ez nem így van, és nem kell szégyellni” – folytatta a lapnak a várandós kismama.

Akkor volt gond, ha egyedül volt

Ada abban a szerencsés helyzetben volt, hogy amikor fiai vele voltak, akkor nem lett úrrá rajta a pánikbetegség, inkább akkor törtek elő a rohamok, ha egyedül volt. A tévés akkoriban nehéz időszakot élt meg, dédpapáját és a nagyszüleit szinte egyszerre veszítette el, valamint az RTL Klubhoz is akkoriban igazolt át, így nagy volt rajta a nyomás.

Szakemberhez fordult

Adrienn végül belátta, hogy szakember segítségét kell kérnie, hogy leküzdje a betegséget. „Nagyjából egy éve voltak pánikrohamaim, és felkerestem egy pszichológust, a terápia sokat segített. Rájöttem, magamban kell rendet tenni”. A műsorvezető mindenkinek, aki hasonló helyzetben van azt tanácsolja, hogy merjen segítséget kérni. OLVASD EL EZT IS! Pinter Adrienn Ada elárulta, hogy milyen nemű kisbabát hord a szíve alatt

Hamarosan megszületik a kisbabája

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy tavaly decemberben Pintér Adrienn azaz Ada bejelentette, hogy harmadik gyermekével várandós. A csinos műsorvezető tavaly nyáron ment férjhez.

Öt éve van együtt a párjával

Ada és a párja, Máté már öt éve alkotnak egy pár, tavay nyáron pedig össze is házasodtak. Ada korábban azt nyilatkozta, hogy a koronavírus miatt csak kisebb lakodalmat tartottak, ezért több fontos vendég is hiányzott a nagy napról.

Nem gondolták, hogy ilyen hamar összejön a baba

A műsorvezető és férje terveztek ugyan gyereket, de azt még ők sem gondolták volna, hogy ilyen gyorsan össze is jön. Ada azt is bevallotta, hogy komoly rosszullétei voltak terhesség első fázisában.

Magyar nőgyógyásza van

Ada és családja a németországi Nürnbergben élnek, de a várandós műsorvezető nőgyógyásza magyar, így könnyedén szót értenek egymással. A tévés egyébként valószínűleg programozott császármetszéssel hozza majd világra a kislányát, csakúgy, ahogy az ikerfiait is.

Nem lehet jelen a párja

A járványhelyzet miatt Pintér Adrienn párja, Máté nem lehet jelen sem a vizsgálatokon, valamint a szülésnél sem támogathatja majd a kedvesét a korlátozások miatt. KAPCSOLÓDÓ! A várandós Pintér Adrienn elárulta, hogy a későbbiekben vállalna-e még gyereket

Nem vállalna több gyereket

Ada 38 évesen úgy döntött, hogy kislánya születése után több gyereket nem vállalna. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan. Néhány napja arról írtunk, hogy Sáfrány Emese is babát vár, legutóbb pedig Cseke Eszter és S. Takács András közölték a jó hírt: jön a második csemetéjük. Illet Gönczi Gáborék is nemrég tudatták: bővül a családjuk.

Kiemelt kép: Pintér Adrienn – Forrás: Youtube-videó