A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy második gyermekével várandós Horváth Éva. A csinos modell már nagyon várja, hogy megérkezzen a kisfia kistestvére. Most pedig Éva megmutatta a pocakját.

Paprika méret

„Most éppen paprika a méretünk. A kép alapján úgy tűnik, mintha négyet nyeltem volna le egészben, pedig nem , az ott bizony a sok finom falat!
De gondolom nem csak én vagyok így ezzel” – írta Éva a bejegyzésében. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Íme, a fotó

Kisfia lesz ismét

Horváth Éva már azt is tudja, hogy négyéves “nagy” fia kisfiút kap kistestvérként. A modell az örömhírt néhány héttel ezelőtt jelentette be. KAPCSOLÓDÓ! Beszámolt a várandóssága részleteiről Horváth Éva – kiderült, hogy megjósolták neki az idei gyermekáldást

Szilveszterkor derült ki

A csinos modell korábban elmesélte, hogy szilveszterkor vált párjával számukra világossá, hogy ismét szülők lesznek, ugyanis ő az nap nem érezte jól magát, a hasa is feszült, valamint rettenetes fáradtság lett úrrá rajta. “Feszült a hasam, így mielőtt megérkeztek a vendégek csináltam egy terhességi tesztet. Nagyon halovány csík jelent meg, nem volt egyértelmű az eredmény. Megkérdeztem a párom, mit gondol, vajon ez egy pozitív vagy negatív teszt? Rövid gondolkodás után eldöntöttük, hogy igen, látunk csíkot, ez bizony pozitív” – mesélte a Story Magazinnak Éva.

Kristóf 2017-ben született

Éva első kisfia 2017-ben született meg. Várandósságát akkor végigkísérte a média, gyakorlatilag mindig lehetett tudni, hogy éppen mekkorát is nőtt a modell pocakja. Az örömhírt, hogy gyermeket adott első gyermekének Instagram oldalán jelentette be, egy fotóval tudatta a követőivel, hogy Kristóf megérkezett.

Már tervezték a családbővítést

Éva és párja már a tavalyi Balin töltött nyaralásuk óta tudta, hogy kisfiúk Kristóf megérett rá, hogy legyen egy kistestvére, ám végül a pandémia miatt halogatták, de végül rájött, hogy csak időhúzás kivárni a járvány végét. KAPCSOLÓDÓ! Horváth Éva 42 évesen ismét babát vár

Erre biztat

Évának és kedvesének a kétgyerekes család újdonság lesz, ugyanis ők mindketten egykék. A kora miatt viszont egyáltalán nem aggódik, rengeteg nő szül 40 fölött, így akinek korábban nem jött össze, azokat is bátorítja, hogy vágjanak bele. 

Horváth Éva korábban azt hitte, hogy várnia kell

A várandós Horváth Éva korábban arról számolt be a közösségi oldalán, hogy ő egy ideig nem kaphat oltást, mert a várandós kismamákat nem oltják, ám mivel mostanra más döntés született és a terhes nőket előre vették, így őt is beoltották.

Ő is Pfizert kapott

Éva a közösségi oldalán számolt be róla a követőinek, hogy beoltották a koronavírus ellen a Pfizer vakcinával. “Rendkívül gyorsan zajlott minden, a védőnőm megkérdezte, szeretnék-e oltatni és másnap már hívtak is. Több orvossal is konzultáltam és gyakorlatilag hezitálás nélkül mondták, hogy fogadjam el. Jelentem, amióta megkaptam, semmi bajom, ja, és Pfizert kaptam” – írta a sztármami a bejegyzésében. OLVASD EL! Több magyar sztárkismama megkapta a koronavírus elleni vakcinát – így érzik most magukat

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan. Néhány napja arról írtunk, hogy Sáfrány Emese is babát vár, nemrégiben pedig Cseke Eszter és S. Takács András közölték a jó hírt: jön a második csemetéjük. Első közös gyermekét várja Bereczki Zoltán és Bata Éva. A színésznő úgy tűnik már túl is van a várandósságának első szakaszán, a picit az év második felére várják. Szintén néhány hete Mihalik Enikő jelentette be, hogy kisbabát vár, sőt az is kiderült, hogy feleségül ment a szerelméhez. A páros esküvőjét pedig nem más celebrálta, mint Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Horváth Éva – Forrás: TV2